Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yenı astra gtc hakkında!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yenı astra gtc hakkında!

ewet arkadaslar arabama opc bady kıt yapmaktan vazgectım uzulerek ama belkı ıstedıgım arabayı aldıktan sonra yaparım! bellı olmaz

2012 subat ayında astra gtc sahneye cıkıyor arkadaslar! bakalım fıyatı ne olcak! opsıyonlar her zamankı olcakmıs! ıstanbulda fuarda tanıtılmıs araba! fıyat ve araba hakkında yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar! seneye askere gıtmezsem kesın alıcam arkadaslar! yurt dısındakı gıbı aynı paketten ıstıcem bakalım fıyat konusu dusunduruyor! cok mukemmel dedıler araba ıcın opel bayısınden bılgı aldım bıraz! yorumlarınızı alalım ınsıgnıa team ailesi

Ynt: yenı astra gtc hakkında!

arabanın boyası dehşetti valla 15 dk boyasını ıncelemıstım ben. GTC Paris yazıyordu o araba sanırım
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
      arabanın boyası dehşetti valla 15 dk boyasını ıncelemıstım ben. GTC Paris yazıyordu o araba sanırım
      ewet ömür abi valla kırmızı rengi süper ya koltuklarında yazılar var bır suru parıs yazıyor! emınım bu araba turkıyede cok ıddıalı olmus 325 beygır olcak dıye duydum ama kesın bırsey deılmıs! opc olarak gelcek sanırım!

Yorum

ewet arkadaslar yorumları alalım! basına bı fıyat anketı yapsak ne kadar olur dıye? rıca etsem

Yorum

GTC Paris satılmayacak diye biliyorum gösterip vermeyecekler yani Ama normal GTC de çok güzel olur fiyat olarak uygun olursa
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
            GTC Paris satılmayacak diye biliyorum gösterip vermeyecekler yani Ama normal GTC de çok güzel olur fiyat olarak uygun olursa
            ben bayıdekı mudurle konustugumda turkıye paketı farklı olabılır dedı parısın aynısındanda ısteyen olursa verebılceklerını ıfade ettı bakalım beklıcez gorcez

Yorum

22 jantla zor gezılır

Yorum

Vallahi 70 binden başlıcakmış Türkiye'de diye duymuştum eğer öle olursa pek tutulmaz die düşünüyorumm...
                <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

ay
                  Orjinal yazı sahibi: Hakan53
                  Vallahi 70 binden başlıcakmış Türkiye'de diye duymuştum eğer öle olursa pek tutulmaz die düşünüyorumm...
                  aynen banada soyledıler 70 ten asagıya pek olcagı zannetmıyorlarmıs eger 70 se fullude artık 110 olur gıbıme gelıyor dogrusu o kadar pahalı olursa cok az sınırlı sayıda kısılerde olur artık

Yorum

Astra H zamanında Astra OPC 70-75.000 gibi bir rakamdı. Vectra OPC 128.000'di
                    bu fiyatlara göre Insignia OPC'nin 160.000 olduğunu düşünürsek Astra GTC/OPC/Paris (hangisiyse) 70.000 TL normal gibi
                    InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                    X