Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arden Mavisi Insignia OPC'nin son Nürburgring testleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arden Mavisi Insignia OPC'nin son Nürburgring testleri

Eğer Insignia OPC'nin kaputuna yakından bakarsanız, firmanın mali zorluklardan kurtulmak istediği mesajını görürsünüz. Bu araba sıfır sorun ve hata ile Nürburgring Nordschleife üzerinde 10.000 km yaptı.

Aracın üzeri, otomobil üzerinde çalışan 15 test sürücüleri ve mekanikerlerin isimleriyle süslendi.
    Otomobilin üzerinde yazan son isim Opel Motorsport şefi Volker Strycek. Aynı zamanda test pilotu olan Strycek, fotoğrafçılarımıza Nordschleife'de normal bir günde 1.000 km. üzerinde sürüş yaparak yeni bir rekora imza attıklarını belirtti. Tüm bu testler hiçbirşey için öyle olmadı. Insignia OPC, Insignia Sport'tan 10mm daha alçak bir sürüşe sahip.

325 beygirlik 2.8 lt. V6 twin-scroll turbocharger'lı motorla donatılan bu otomobil 100 km/h hıza sadece 5,8 saniyede ulaşıyor. Maksimum hız elektronik olarak 250 km/h limitli. Recaro koltukta oturan sürücü, limitli kaymalı diferansiyel (LSD*)'li adaptif 4 tekerlekten çekiş sistemi ile kontrollü bir sürüş sağlayabilir. Bu yeni harika otomobil 19" jantlara sahip, opsiyonel olarak 20" ile değiştirilebilir.

Halka fiyatlandırma ile ilgili detaylar açıklanmamış. Opel Insignia OPC'nin tüm modellerinin (4 kapı, 5 kapı ve tourer) tanıtımı Barcelona Motor Show'da yapıldı.

*LSD: Limitli kaymalı diferansiyel, otomotivde çıkış şaftında tekerlekler arasında hız farkı oluşmasına izin veren, ancak bu farkın önceden belirlenmiş miktarların dışına çıkmasını engelleyen modifiye edilmiş diferansiyel sisteminin adıdır. Bu tarz diferansiyeller sıradan olanlara göre otomobile daha yüksek performans sağlarlar.

InsigniaTEAM

Ynt: Arden Mavisi Insignia OPC'nin son Nürburgring testleri

fiyat politikasına bakın

Almanya'da:
    1.6T Cosmo 27.735€
    2.8 OPC 37.731€

arada 10.000€ fark var = 21.700 TL

Türkiye'de:
    1.6T Cosmo 61.689 TL
    2.8 OPC yaklaşık 51.422 satış fiyatı + 21.700 OPC farkı = 72.422 TL
    %80 ÖTV = 57.937 TL = toplam 130.359 TL
    %18 KDV = 23.464 TL = toplam 153.823 TL

bu benim tahminim. buna yakın birşey olacağını düşünüyorum.
    tabi 1.6'ların ÖTV'si %37'ye döndüğü zaman 2.8'in ÖTV'si de %84'e dönecek ve fiyat biraz daha artacak.

Almanya'da 81.800 TL olan OPC Türkiye'de 153.800 TL....

Ülkemi çok seviyorum...
    InsigniaTEAM

Yorum

arkadaşlar sağ üstteki resmi büyütüp bakarsanız aracın arka tarafındaki yolda TURK PLASTIK WERK yazısı mevcut. oraya da imzamızı atmışız muhaha

Yorum

Gerçekten mükemmelmiş
        Beyaz tutkudur.

Yorum

Съжаляваме, въведената от вас страница не е валидна. Моля отидете на началната страница на Opel - www.opel.bg

Fiyatlar TL ile aynı alınabilir.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
          35GB5825  A Rh+

Yorum

Acaba bu motorun gücünü ve torkunu ne kadar daha arttırabilirler? alala

Kabul edilebilir sınırlar dahilinde benim tahminim 405 hp/540 Nm. Sizce?
            Dünya ve ahiret, iki kuma kadına benzer. Birisi razı olunca diğeri darılır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
              Съжаляваме, въведената от вас страница не е валидна. Моля отидете на началната страница на Opel - www.opel.bg
              Opc nin fiyatı komsuda 66000 Tl

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Bizde polo bile 60000 lira heralde opc 60 milyar olsa şu anda insignia club değil opc club olurduk
                Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

arabadan bu kadar vergı alnıo bı de her senede alınıo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mindfreak
                    Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Bizde polo bile 60000 lira heralde opc 60 milyar olsa şu anda insignia club değil opc club olurduk
                    Kesinlikle

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

En sonunda getirtecekler bir tane opc

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                      35GB5825  A Rh+

Yorum

şu jantlara bayılıyorum ya :P

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          fiyat politikasına bakın

Almanya'da:
                          1.6T Cosmo 27.735€
                          2.8 OPC 37.731€

arada 10.000€ fark var = 21.700 TL

Türkiye'de:
                          1.6T Cosmo 61.689 TL
                          2.8 OPC yaklaşık 51.422 satış fiyatı + 21.700 OPC farkı = 72.422 TL
                          %80 ÖTV = 57.937 TL = toplam 130.359 TL
                          %18 KDV = 23.464 TL = toplam 153.823 TL

bu benim tahminim. buna yakın birşey olacağını düşünüyorum.
                          tabi 1.6'ların ÖTV'si %37'ye döndüğü zaman 2.8'in ÖTV'si de %84'e dönecek ve fiyat biraz daha artacak.

Almanya'da 81.800 TL olan OPC Türkiye'de 153.800 TL....

Ülkemi çok seviyorum...
                          Çağrı,

Fuarda 160.000 tl civarında olacak dediler.
                          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

ben tahminimi 1 yıl önce yapmıştım abi, sadece 6.000 TL yanılmışım ihihi
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              ben tahminimi 1 yıl önce yapmıştım abi, sadece 6.000 TL yanılmışım ihihi
                              Çok pahalı, Opel bence meraklısına tek tük satar. Almanyanın tam 2 katı fiyata satıyorlar.
                              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

İşleniyor...
                              X