Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia irmscher body kit uygulaması
Collapse
X
-
Ynt: insignia irmscher body kit uygulaması
Astra'da süper oluyor ya, Insignia'da o kadar hoşuma gitmiyor benim.
merak ettiğim acaba bu işi şirket yetkilisi mi destekliyor yoksa çalışanları mı önayak oluyor, Burak abi bilgi verebilirmisinInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriAstra'da süper oluyor ya, Insignia'da o kadar hoşuma gitmiyor benim.
merak ettiğim acaba bu işi şirket yetkilisi mi destekliyor yoksa çalışanları mı önayak oluyor, Burak abi bilgi verebilirmisin
Gerçekten..Sizler araçlarınızı böyle sever böyle bakarsanız, bizim de en geniş, en kaliteli ürün gamını size sunmamız lazım diye düşünüyorum ben.
Tabii sonra Astracılar gelyor... Benim asıl düşüncem, bu tuning veya modifikasyon işlerini soft bir şekilde, tamamen orjinal olarak yapmak ve kenar mahalle köşelerinin tekelinden kurtarmak. Tuningi bile kurumsal yapmak. Şimdi ilk olarak Opel'in tüm kurumsal tuning firmalarının (Steinmetz & İrmscher)bayiliğini aldık. Bu şekilde başladık bakalım, inşallah hedefimize ulaşırız. Saygılar,
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Odak BurakOrjinal yazı sahibi: cagriAstra'da süper oluyor ya, Insignia'da o kadar hoşuma gitmiyor benim.
merak ettiğim acaba bu işi şirket yetkilisi mi destekliyor yoksa çalışanları mı önayak oluyor, Burak abi bilgi verebilirmisin
Gerçekten..Sizler araçlarınızı böyle sever böyle bakarsanız, bizim de en geniş, en kaliteli ürün gamını size sunmamız lazım diye düşünüyorum ben.
Tabii sonra Astracılar gelyor... Benim asıl düşüncem, bu tuning veya modifikasyon işlerini soft bir şekilde, tamamen orjinal olarak yapmak ve kenar mahalle köşelerinin tekelinden kurtarmak. Tuningi bile kurumsal yapmak. Şimdi ilk olarak Opel'in tüm kurumsal tuning firmalarının (Steinmetz & İrmscher)bayiliğini aldık. Bu şekilde başladık bakalım, inşallah hedefimize ulaşırız. Saygılar,
Burak Bey merhabalar...
Bende uzun süredir İrmscher ürünlerini takip ediyorum.
Özellikle Turbo Star Jant modelini TR ye nasıl getirticeğimi düşünüyodum kara kara.
Bir tek İzmir de bir firma getiriyordu oda bana uzak.
Bu jant modelini bende uygulamak istiyorum.(Kırmızı Astra daki nin 20 inc i)
2 hafta önce uğramıştım servisinize lambalarımı değiştirdik.
Ama bu konuda bilgim yoktu olsaydı kesin bir görüşme yapardık.
Ürünler elinizde varmı yoksa sipariş lemi çalışıyosunuz.
Ürünlerin kendi garantisi varmı veya siz garanti veriyomusunuz
Kısa bir ön bilgi verebilirmisiniz..
Şimdiden teşekkürler..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Odak BurakÇağrı Abi selam, bunu hem biz destekliyoruz, hemde çalışanlarımız bu işten zevk alıyor ve isteyerek yapıyorlar. Bu işe asıl ön ayak olan İnsignia ve İnsignia Team
Tabii sonra Astracılar gelyor... Benim asıl düşüncem, bu tuning veya modifikasyon işlerini soft bir şekilde, tamamen orjinal olarak yapmak ve kenar mahalle köşelerinin tekelinden kurtarmak. Tuningi bile kurumsal yapmak. Şimdi ilk olarak Opel'in tüm kurumsal tuning firmalarının (Steinmetz & İrmscher)bayiliğini aldık. Bu şekilde başladık bakalım, inşallah hedefimize ulaşırız. Saygılar,InsigniaTEAM
Yorum
Yorum