Orta Konsol-Dash Birleşim Asimetrisi Üç Harfliyi Andırdı. GM in Henüz Geliştirdiği ve Gen Kardeşi Malibu da Kullanmayı Düşündüğü 9T50 Şanzımanla Gelir mi Acaba.
Bence beklentileri fazlasıyla karşılayacak bir araç yapmış opel
Yeni kasa insignia rahat 5 sene güncelliğini korur
Eskiyi ver yeniyi al kampanyası bekliyorum opel turkiyeden ilgililere duyurulur.
oleyy oleyy oleyy
Bagaj küçülmesine karşılık araç içi genişledi. 1.80 küsür boyundaki bir test editörü arkaya oturduğunda dizleri koltuğa değmiyordu.
Sınıfının en uzun boylu aracı olduğu için bu normal zaten.Ancak bence bagaj yinede küçük.
Ancak aracı beğendim.Açık renk bu araca çok yakışacak çizgilerinden belli.Mondeodan sonra tasarım olarak bende hafif kıpırdanma hissi uyandırdı Gelsin bakalım birde gerçeğini görelim.
İç tasarımda direksiyon hala olmamış gibi. Konsol biraz daha özgün olsaymis daha iyi olurmuş. Dış tasarım on numara bence. Tek eleştireceği m kaputun kısa olması. Benim takintim mi bilmem uzun kaputlu arabaları sürmek daha keyifli. 5.20d C5 ve mondeo bunlar hızı kaput sayesinde daha az gösteriyor.
Beyazi gercekten guzel durmus. Ama direksiyon audi ve bmw lerdeki gibi dik olsa daha spor bi ic gorunum olurmus. Haricinde guzel gorunuyor. Tabi daha sanzumani bilmiyoruz ne motorlar var bilmiyoruz ne kadar yakacak bilmiyoruz....
Leave a comment: