Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 2017

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ercan çalış
    replied
    Ynt: Insignia 2017

urock hele bi gelsin hayal kırıklığı olmasın resimler şahane beklemek lazım

Leave a comment:

• CB
    replied

ben beğendim aracı. arkası vw cc'ye benzemiş.
    https://www.youtube.com/watch?v=cDi_QS0r_PM

Leave a comment:

• Beschäler Insignia
    replied

Orta Konsol-Dash Birleşim Asimetrisi Üç Harfliyi Andırdı. GM in Henüz Geliştirdiği ve Gen Kardeşi Malibu da Kullanmayı Düşündüğü 9T50 Şanzımanla Gelir mi Acaba.

Leave a comment:

• zeytin
    replied

İçi daha güzel ama on maske biraz sönük kalmış. Daha belirgin hatlar daha hoş durur.

Leave a comment:

• 34CHN85
    replied

Bence beklentileri fazlasıyla karşılayacak bir araç yapmış opel
    Yeni kasa insignia rahat 5 sene güncelliğini korur
    Eskiyi ver yeniyi al kampanyası bekliyorum opel turkiyeden ilgililere duyurulur.
    oleyy oleyy oleyy

Leave a comment:

• BLADE
    replied

Yeni insignia kasa güzel duruyor ama iç kokpit sade olmuş bence. İlk kasa hala daha güzel oleyy

Leave a comment:

• ahmet_turedi
    replied

Orjinal yazı sahibi: cagri
    Bagaj küçülmesine karşılık araç içi genişledi. 1.80 küsür boyundaki bir test editörü arkaya oturduğunda dizleri koltuğa değmiyordu.
    Sınıfının en uzun boylu aracı olduğu için bu normal zaten.Ancak bence bagaj yinede küçük.
    Ancak aracı beğendim.Açık renk bu araca çok yakışacak çizgilerinden belli.Mondeodan sonra tasarım olarak bende hafif kıpırdanma hissi uyandırdı Gelsin bakalım birde gerçeğini görelim.

Leave a comment:

• murat121
    replied

İç tasarımda direksiyon hala olmamış gibi. Konsol biraz daha özgün olsaymis daha iyi olurmuş. Dış tasarım on numara bence. Tek eleştireceği m kaputun kısa olması. Benim takintim mi bilmem uzun kaputlu arabaları sürmek daha keyifli. 5.20d C5 ve mondeo bunlar hızı kaput sayesinde daha az gösteriyor.

Leave a comment:

• Gökhan_55
    replied

Beyazi gercekten guzel durmus. Ama direksiyon audi ve bmw lerdeki gibi dik olsa daha spor bi ic gorunum olurmus. Haricinde guzel gorunuyor. Tabi daha sanzumani bilmiyoruz ne motorlar var bilmiyoruz ne kadar yakacak bilmiyoruz....

Leave a comment:

• cagri
    replied

Bagaj küçülmesine karşılık araç içi genişledi. 1.80 küsür boyundaki bir test editörü arkaya oturduğunda dizleri koltuğa değmiyordu.

Leave a comment:

• FacomX
    replied

Yeni fotolar ilk mesajda

Leave a comment:

• hfurkan
    replied

Vites kulakçıkları göremedim

Leave a comment:

• hfurkan
    replied

Leave a comment:

• mccoffeer
    replied

Bagajı küçülmüş, alınırsa sw için alınır. Tabi bir de country tourerı görmek lazım.

Leave a comment:

• mehmet_5260
    replied

Bence gayet şık duruyor, tabi akıllardaki bir çok soru için gerçeğiyle de buluşmak gerekiyor

Leave a comment:

İşleniyor...
X