Opel/Vauxhall Insignia Grand Sport'un tanıtımından saatler sonra Holden, bu otomobilin Avustralyalı kardeşini sergiliyor.
Şimdiye kadar üretilmiş en teknolojik Commodore modeli olarak adlandırılan yeni araç aslında Opel Insignia Grand Sport'un ikizi. Avustralya pazarında satışına 2018 yılı başında start verilecek olan otomobil daha ilk günden 3.6 litre hacimli bir V6 motorla sunulacak. 313 beygir güç, 370 Nm tork üretebilen ünite standart olarak 9 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle satılacak.
2018 Holden Commodore
Küçük bir önerim olacak İlk görsellerde Vauxhall amblemli resimler var. Arabanın resimlerini aratıp siteye göz atanlar için algılamada sıkıntısı olmaması için Opel amblemli fotolarla değiştirilebilse daha güzel olur diye düşünüyorum
Gercekten cok güzel olmuş merak ettiğim dizel otmotik cosmo donanım fiyat ne olur? birde 175 kg hafiflemesi 8 ileri, 1.6 tdi bi turbo muhteşem özellikler rakiplerinin çok önünde bi araç olacak inşallah..
Ön logo altında kamera var sanırım.
Ön koltuk kafalıklarında öncekiler gibi tuş bulunmuyor, kafalık öne doğru ayarı kaldırılmış.
Daha önce ön kapıda bulunan üstten aşağaya oradan arkaya doğru uzanan aerodinamik yapı bu sefer arka kapıdan öne doğru getirilmiş.
Ön kısım son kasa mondeo'yu anımsatıyor gibi. Büyük panjuruyla.
Bagaj kapağı, stop tasarımı vs. astra j sedana astra k farlarını uydurmuşlar gibi duruyor.
O eski sportifliğini kaybetmiş.
Döşemelerde premium algısı baya artmış.
Yine Astra K ile çok çok benzer bir konsol tasarımı kullanılmış. J ile ilk Insignia'lar benziyordu fakat J daha sportif duruyordu tuş tasarımı olarak.
Canlısını görene kadar makyajsız kasanın arkası, makyajlı kasanın da iç tasarımı benim için daha güzel kalacak.
4.10-4.11 de bir tuş görünüyor Uğur sanki ama bahsettiğin fonksiyonda mı bilmiyorum
Ilk insignia tamamennkendine ozgu bir tasarimdi. Bunda biraz satis kaygisi olmus sanirim. Opel in guncel cizgileri disina cikmamislar.
Sahsen hem ic hem de dis dizaynda daha cesur cizgiler bekliyordum. Orta ve alt donanimda ic kismin astra dan hic farki kalmayaca
2009 da ilk insignialardan birini almak nasip.oldugunda Ankara daki avm otoparklarinda millet basina toplanip inceliyordu Bu 2. Kasada o tur bir tepki olacagini sanmiyorum
Yeni ile eski arasında ki değisim teknolojik olarak çok fazla. Headup display, 360 kamera, ACC ile insignia teknolojide zirve yapmış. 8 kademeli tam otomatik şanzıman ve Kilo kaybetmesi de dusuk hizda yakıt tüketimini minimiz edecektir. 1.6 CDTI motor daha atik daha az yakıt tüketen bir araç karşımıza çıkaracak ki bence coupe tarzından da taviz yok. Arkadaşlar tadından yenmeyecek bir araç geliyor. Eski kasaların pabucu dama atılacak gibi tabi GM nin ilk çıkarttığı modellerde görülen kronik sıkıntılar olmazsa...
Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT + Kış Paketi Who needs an SUV when I've got the Insignia sedan
8 ileri ilk etapta 2.0 turbo 4x4 de gelecekmiş. 6 ileri tam otomatik koyup yine performans kaybı yaşatmazlar umarım.
Birde 1.5 turbo 165 hp güzel ama merak ettiğim 1.6 sidi turbo 203 ps 300 nm torklu motorda gelecek mi?
Yorum