Bu kafayla gelmez sedan gelir en ucuzu 130 dan başlar.dizeli 145 civarı olur.bol keseden kimse sallamasın şu an en full insignia 1.6 cdti sport 107 bin tl en az 2 yıl daha bu kasa bu fiyattan satılacak bayilerde.nasil astra k çıkmasına rağmen astra k halen satışta insigniada öyle olacak.yani 2016 cdti sport aracı olan biri yeni kasa sport almak istiyorsa aracımı en fazla 80 e satacak üste bir 50 55 daha ekleyecek.şu an sportun 2.elini 85 ten yukarı kimse almaz.adamlar 103 e inip 30000 tl 20 ay kredi veriyor.üstelik yeni kasada çift kavrama ve 8 ileri zdf şanzıman asparagasları var yine tork konvertörlü 6 ileri şanzıman olacak.
Ben en çok içini merak ediyorum.
.
Umarım içi lacrose a benzer.
.
Vites topuzu bencede demode. Daha güzel bir tasarım ve joystick bir kol tercih edilmeli.
.
3008 in içini gördükten sonra hiçbir tasarım beni memnun etmiyor.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Hocam 6 8 ne fark eder sonuçta tork konvertörlü tepkisiz çok yakan aynı şanzıman koyulacak
Umarım bu kasada bu durumu düzeltirler, tork konvertörlü diye önyargı oluşmasın başarılabildiği taktirde gayet güzel tork konvertörlü şanzımanlar üretilebiliyor, örneğin volvoda da yeni modellerde 8 ileri tork konvertörlü şanzıman var kimse şikayetçi değil. Bence de dsg kadar olamasa da hızlı bir çift kavramalıyı hak eden motorlar sunulacak gibi ama genel olarak çoğu test dergileri ve sürücüleri hızlı bir tork konvertörlüyü, bir çift kavramalıya tercih ediyorlar
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
yanlız fotoları incelerken yeni insignianın pistte arkadan çekilmiş fotosunu yakından incelediğimde hafifletmek için arka amortisör salıncaklarının delikli şekilde yapıldığını gördüm ,ben yeni materyalle hafifletileceğini düşünürken malzeme zayıflatma ile yapılmış bu iş ,buda beni kıllandırdı
Yorum