bir de şu videodaki chevrolet cruze 2016'nın iç tasarımı ile karşılaştırın derim Gerçi üzeri kamuflaj ile kaplanan 2017 test aracı kuvvetle muhtemel bu veya bunun bir üstü olan chevrolet malibu aracının kasası sanırım...
İyi de bu araç insignia olacaksa bir üst sınıfa geçmiş olur. Lacross Omega klasında bir araç... Buick Regalin yenisini görürseniz ondan haber verin
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Ben malibuya benzeyecegini düşünsem de, özellikle içinin lacrosse a benzemesine isterim.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Asta olamıycak kadar bana cüsseli geldi bu araç. İnsignia olma ihtimali yüksek... Beklediğim çizgileri bulamadım fakat araç içi genişlemiş olabilir. farlar matrix olmuş.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum