İnsignia nın karşılığının regal olduğunu bende biliyorum yalnız okuduğum haberler ve gözlemlediğim tasarımlara bakarsak bu aracın birebir aynısı olmasa bile benzeri bir tasarım olacağını düşünüyorum. Çünkü yeni insignia 10cm uzayacak.Bu haber okuduğumda çok saçma gelmişti bana acaba 10mm mi diye tekrar tekrar okumuştum.Ama 10 cm olacağını bir yerde değil en az 3-4 sitede gördüm.Yabancı sitelerde özellikle.
Bu yüzden tasarım olarak birebir aynı araç olmayabilir ama Sportif tasarımın biraz daha passat variye kaçacağını bende düşünüyorum.
Yeni kasanın kamuflajlı fotoğrafları bu araca ve chevy malibu 2016 ya çok benziyor.
.
İnsignianin yeni kasasıda bunlara benzeyecek bence.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Bence de Malibu'ya benzer bir tasarım olacak, bence onun tasarımı bundan bir nebze daha iyi.
Yabancı sitelerde ekstradan aracın 130 kg kadar hafifleyeceği, 1.5 turbo 160 hp 6 ileri otomatik ve 2.0 turbo 250 hp 8 ileri otomatikten bahsediliyor.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Arka görünüş ve yan çizgileri kesinlikle beğenmedim.Sportif d segmenti araç çizgisinden çıkıp passat gibi emeklilere oynamaya yönelik olmuş.Umarım bu tasarımla gelmez.Gelirse sportif bir duruş bekleyenler için hayal kırıklığı olur.İç tasarımı ve ön görünümü beğendim
Edit : Gene büyük boy sunroff yok.Tahminim cam tavanda gelecek ama büyük boy değil.Koskoca firma adam akıllı bi sunroff yapmaz mı yaaa maad maad maad
Senin araba bende olsaydı ben de hiç beğenmezdim yeni kasayı
Bizimki de orta halli bişey abi.Lakin bu gösterilen araçtan daha çok dikkat çektiği aşikar İnşallah böyle gelmez.Böyle bir tasarımla gelirse hiç düşünmeden Astra ya düşeriz
- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE
Bu aracın yeni insignia olacağını sanmıyorum, lakin bu araç ta çok hoş. yeni insignia sportif görüntüsünü koruyacaktır.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Buickin insignia muadili hatta aynısı kamuflaj ile gezerken birden böyle açığa vurmazlar diye düşünüyorum.Ama bu araçta arka kısım hariç oldukça güzel.İç tasarım astra ile benzerlik taşıyor,insignianın iç tasarımının da buna yakın birşey olacağını düşünüyorum.
Bu arada ilk video 0:27 de arkadaki kırmızı araç daha çok insigniaya benziyor.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Yorum