Hiç beğenmedim. Kaç zamandır bunu bekliyorsak yazık yaa. Şahsen Yeni Astra K'nın geniş karoserli kopyasını bekliyordum. Öyle olsaydı kesin niyetlenecektim ama 2013-2016 kasa arayışına gireyim 2011 kasa aracımı yükseltmek için.
Chevrolet Malibu bu, insignianın platform kardeşi. Daha önce yayınlanan kamuflajlı gotolarda ön plakalık daha altta, arka plaka ise tampondaydı, bu aracın yeni insignia olacağını sanmam.
O değilde, malibu daha havalı duruyor. Kamuflajlı fotolara dikakt ettim. Farklar var az buz.
Hala derim. ilk insignia candır
Dipnot, Malibu harikaymış. Dibim düştü....
Ali ustam, ilk kasa gerçekten güzel ama az sonra aşağıda resimlerini vereceğim konsept olsaydı kesin niyetlenecektim. Malibuda fena değil ama beklediğimiz bu değildi. Kasa yükseltmesi için 2013-2016 yılları arası 170 HP SIDI Benzinli Cosmo paket arayacağız artık...
O değilde, malibu daha havalı duruyor. Kamuflajlı fotolara dikakt ettim. Farklar var az buz.
Hala derim. ilk insignia candır
Dipnot, Malibu harikaymış. Dibim düştü....
Ali ustam, ilk kasa gerçekten güzel ama az sonra aşağıda resimlerini vereceğim konsept olsaydı kesin niyetlenecektim. Malibuda fena değil ama beklediğimiz bu değildi. Kasa yükseltmesi için 2013-2016 yılları arası 170 HP SIDI Benzinli Cosmo paket arayacağız artık...
Gönderdiğiniz resimdekiler bence çok çok daha iyi...Tabiki yine de beklemekte fayda var...Hani olurda son 100,lükte atağa kalkar belki...
Gosterilen arac malibunun ta kendisi.Opel motor test surecinde bu platformu kullaniyor.Aracin bu olacagini hic sanmiyorum.Opel spor hatlara sahip insignia dan vazgecerde kendini passat superb cizgisine sokarsa belki ticari olarak mantikli bir karar olur ama bizler icin hayal kirikligindan ote gecmez..Fan sayfalarinin yayinladigi konsept aracin olacagini dusunuyorum ben.Herseyiyle astra k nin abisi gibi duruyor.
- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE
Gosterilen arac malibunun ta kendisi.Opel motor test surecinde bu platformu kullaniyor.Aracin bu olacagini hic sanmiyorum.Opel spor hatlara sahip insignia dan vazgecerde kendini passat superb cizgisine sokarsa belki ticari olarak mantikli bir karar olur ama bizler icin hayal kirikligindan ote gecmez..Fan sayfalarinin yayinladigi konsept aracin olacagini dusunuyorum ben.Herseyiyle astra k nin abisi gibi duruyor.
bende aynen öyle düşünüyordum. Ancak sadece panjura chevrolet logosunu çıkarıp opel logosu takacaklarsa tam bir hüsran olur, niyetine bile girmem. Bence de Astra K'nın büyük ve geniş kasalı bir üst modeli olmalı yeni insignia yukarıda konsept resmini paylaştığım gibi. Örneğin Renault bile yeni sedan ve hatchback Megane'ı Amiral gemi Talismanın bir alt modeli gibi üretti. İhşallah umduğumuz gibi olur da bu malibu modelini yeni insignia diye yutturmazlar millete.
Opelin işi hertürlü çok zor makyaj falan derken 7-8 yıldır aynı kasayla belli bi noktaya geldi.kasa değiştirme zamanı çoktan geldi.bence garanti yol daha büyük bir astra yapması.zamanında insignianın küçüğünü de astra yapmışlardı zaten
Yorum