İnsignia'nın 5. yılında makyajlı kasası çıktığını düşünürsek, 10. yılında da yeni kasa gelmesi muhtemel...
2018'de tanıtılır, 2019'da ilk araçlar teslim.
Normalde (ve geçmişte) 5.yılda makyajlanıp 7.yılda yeni kasa çıkıyor
Herkese selamlar arkadaşlar. Benim 2011 model hb otomatik vites Mazda 3 aracım mevcut. Araç ilk arabam ve çok şükür çok memnunum hiç Bi arıza yaşamadım 6 yılda. Ancak 2. Çocuğum dan sonra ailemizin 4 kişiye çıkması ve yakıt açısından aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Sedan Bi araç almak istiyorum. Biliyorum sizlerin çoğunun insigniası mevcut. Ancak Eminim Bi çoğunuz benim şu anki ikilemimi zamanında yaşamıştır. Aklımda Yeni araç olarak insignia ve Skoda süperb var. Mazdadan çok memnunum ancak Mazda 3 sedan 100 bin civarında fiyata sahip Mazda 6 ise 150000 civarı. Ben c segment Bi araca 100 bin vermektense 120 bin verip d sınıfı daha geniş Bi araç düşünüyorum sizce insignia mı süperb mi daha iyi Bi tercih olur. Objektif yorumlarınızı bekliyorum. İyi geceler
Süper b,nin motor gürültüsü çok fazla gelmişti bana..Ses yalıtımını beğenmemiştim o yüzden vazgeçip insignia aldım..Kullanmış arkadaşlar varsa daha detaylı bilgilendirme yaparlar...
Garenta araç kiralama firmasında iki araçta mevcut. Alın birer gün deneyin eşe dosta hanıma gösterin hangisi içinize sinerse onu alın. Bana kalırsa alın bi insignia hiç düşünmeyin alternatifi olan bi araç değil.
süperb; çok geniş ferah bi araba gerçekten, ancak dsg şanzuman ve doğuş oto beni korkutuyor, tipi de güzel sayılır
insignia; o kadar ferah ve geniş değil ancak tipi beni çok etkiliyor ve dizel otomatik olmasına rağmen daha az sorun çıkaracağını düşünüyorum...
eğer suberb prestij paket alınmayacaksa cosmo insignia her türlü öndedir zaten. opsiyonlarını saymıyorum bile. superb de güzel arabadır geniş diz mesafesi ve bagaj avantajlı aileler için. ikiside tercih edilebilir.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Insignia sport paket için 104 lü rakamlar okudum biryerlerde.Eğer doğruysa super b nin yüzüne bile dönüp bakılmaz.
gerçekten sport paket için 104000 lerden bahsedilyorsa, benim istediğim donanımlarla max 115000 civarı olur ki bu süper bi şey gerçekten, sonuçta süperb prestige paket dizel otomatik 125000 tl+ bir de ona donanım eklemeniz gerekecek ve 135000 lere yakın b,i fiyat çıkacak.
Yorum