Kamuflaj üzerinden konuşmak yanlış olur. araba üzerinde zırh kalınlığında kalıplar var. Belki kalıplar sökülünce normal bir bagaj çizgisi çıkacak, yada CC gibi coupe tasarım olacak
hatchback kasalar aslında daha kullanışlı.Açıkcası şuan kullandığım aracın hatchback kasasını alabilsem alırdım ama malesef ford dizelde getirmiyor.Hem bagaj kapağı elektrikli oluyor hem daha geniş bagaj oluyor tek sıkıntı pandizotlardan ses gelebiliyor başka bir dezavantajı yok bence.Görsel olarak nasıl olacak bekleyip göreceğiz.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Bende buna daha çok benzettim, yanlız fotğraflardan pek beğenmedim açıkçası premium havası gelmiş ama o hırçın çocuk gitmiş, bu ağır abii olmuş tabii canlı görmek lazım o zaman fikrim değiişebilir
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Daha önce bazı internet sitelerinde özellikle yeni astra k konsepti üzerinden esinlenerek çizimleri sunulan aşağıda paylaştığım kasa şeklinde olacağı kanısındayım. Astra K'nın teknolojisinin kullanılması ve araç ağırlığının hafiflemesi, süspansiyon ve yol tutuş sisteminden kesinlikle ödün verilmeden yapılmak şartıyla olumlu bence. Ayrıca aracın 10 cm. daha uzaması hoş denebilir. Bende sedan kasa seven biriyim ve astra, i30, focus HB, golf gibi hatchback kasa kullanamayan biriyim. Yazıdaki haberde HB olacakmış diye deniliyor ama kanımca araç ford gibi GM şirketler grubunda olduğundan, GM'un küresel satış stratejisinden dolayı yeni mondeo'nun HB modeliyle aynı kasa yapısında olacak bence. Yeni mondeo hatchback sedan görünümünde bir araç ölçüleri birebir ama sedandan farkı arka bagaj kapağı malum arka cam ile beraber açılıyor. İnsignia'da öyle olursa güzel bence ama tercih edecekler için mutlaka sedan kasa üretilmeli, bünye kabul etmiyor sonra
Artık çıkacak olan kasalar pekte sürpriz olmamlı bizler icin,
Bir marka kasa degisimine ya en küçük otomobilinden yada en büyük otomobilinden baslar (satış olarak)
Sonucta;
Corsa değişti
Astra onu izledi, ama kamuflajlı olan için insignia demek pekte doğru olmayabilir,
Astra Sedan henuz ortalikta yok o da olabilir atlamayalım
Sadece bir tahmin benimkisi ama gelcek olan insignia tam da
Aykut Bey'in bahsettiği gibi olur
Yorum