Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni İNSİGNİA ...!!
Collapse
X
-
Ynt: Yeni İNSİGNİA ...!!
Vay Vay
- 15 Cm. Lik Uzama
- Üç, Dört Silindirli Yeni Jenerasyon Motorlar,
- Dizel Biturbo 160 PS (1,6 Litredir Herhal)
- Çift Kavrama Olmayan 8 İleri AT Şanzıman,
- Ve OPC İçin İyi Haber; 400 e Çok Yakın PS li 6 Silindir Motor.
Ben On Kısmının Böyle Olmayacağını Tahmin Ediyorum, Astra Gibi Duruyor. Ama Öte Yandan La Crosse yi de Omega İle Eşleştiriyorlar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLUsırf yeni insigniaa dair ufak bi haber lacakdiye haftalık ve aylık oto dergilerini kontrol edip duruyorum takıntı oldu artık
şu aralar talismanı verip duruyorlar zatenInsigniaTEAM
Yorum
-
Fatih abi bu kasa olursa eğer insignia team den aracı degisecek cok kişi olacaktır.. Artık o zaman kararlastırıp bir filo indirimimi olur nasıl olur bilemiyorum istanbul dan alalım araçları... şöyle yeni insignia larla ses getirecek bir bulusma da yaparız..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLUsırf yeni insigniaa dair ufak bi haber lacakdiye haftalık ve aylık oto dergilerini kontrol edip duruyorum takıntı oldu artık
şu aralar talismanı verip duruyorlar zaten
Yorum
-
Sufyan baba yenilikçi adamsın biliyorum da bu takiplerin sonu bir süpriz ile sonuçlanır mı? diye sormadan geçemedim
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Fatih abi bu kasa olursa eğer insignia team den aracı degisecek cok kişi olacaktır.. Artık o zaman kararlastırıp bir filo indirimimi olur nasıl olur bilemiyorum istanbul dan alalım araçları... şöyle yeni insignia larla ses getirecek bir bulusma da yaparız..
Hele o gunler gelsin bi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum