Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Astranın Fiyatları Belli oldu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Astranın Fiyatları Belli oldu

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
    Arka stoplar led zaten
    Sedat bey insignia siparişi vardı sanırım.. astra mı aldınız..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Yok benim insignia lastiği patlamış hala gelecek ihihi bunu arkadaş aldı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Kafam iyice karıştı; yeni astra bayağı teknolojik, led matrix farlar, motoru güçlü, ekranı iyi, içi geniş, ama hoşuma gitmeyen özellikler de var; mesela içi kasvetli, gösterge kısmı sıradan, adaptif cruise control yok, exellence'ın (en dolusu) jantları 17 inç ve çok biçimsiz,
        Peugeot 308'de ise içi benim daha çok hoşuma gidiyor, beyaz koltuk ve göğüs, küçük direksiyon simidi, göstergelerin üst kısımda olması, sport tuşu, güzel tasarımlı 18 inç jantlar, daha ekonomik olması, kötü kısmı; içi daha dar, farları matrix değil de sadece led farlar, cam tavan açılmıyor vs.
        Üretim kaliteleri, montaj, plastik kalitesi ve fiyatları da birbirlerine yakın ayrıca.
        Siz hangisini alırdınız, tabi ki astra daha yeni, daha etkileyici geliyor ama yakında yollar dolacak bu arabayla, peugeot ise şimdiden eskidi gibi sanki.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
          Kafam iyice karıştı; yeni astra bayağı teknolojik, led matrix farlar, motoru güçlü, ekranı iyi, içi geniş, ama hoşuma gitmeyen özellikler de var; mesela içi kasvetli, gösterge kısmı sıradan, adaptif cruise control yok, exellence'ın (en dolusu) jantları 17 inç ve çok biçimsiz,
          Peugeot 308'de ise içi benim daha çok hoşuma gidiyor, beyaz koltuk ve göğüs, küçük direksiyon simidi, göstergelerin üst kısımda olması, sport tuşu, güzel tasarımlı 18 inç jantlar, daha ekonomik olması, kötü kısmı; içi daha dar, farları matrix değil de sadece led farlar, cam tavan açılmıyor vs.
          Üretim kaliteleri, montaj, plastik kalitesi ve fiyatları da birbirlerine yakın ayrıca.
          Siz hangisini alırdınız, tabi ki astra daha yeni, daha etkileyici geliyor ama yakında yollar dolacak bu arabayla, peugeot ise şimdiden eskidi gibi sanki.
          Peugeot u hiç bilmiyorum ama astra yı iyice inceledim ve bende size katılıyorum, flexi yok bu eksi, göstergeler hala aynı ve hayalet değil bu da beğenmediğim tarafı aktif cruise control yok bu da iyi değil ama direksiyonu bence çok şık çok beğendim ayrıca hem önden hem arkadan farlar vs. çok hoş görüntüsü var

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Bir de bugün garip birşey farkettim, düşük versiyonlu da sanırım sport olarak geçiyor, sport tuşu var, en dolusu olan excellence da öyle bir tuş yok, bu tuş kataloğa baktılar flexride benzeri bir olaymış. Bunu da bugün çektim

Yorum

Zor karar ama 308 de pek yabana atilacak araba degil peugeot kendini baya yeniledi sanziman ve motor anlaminda.. tercih edilebilir
              F30 Sport+

Yorum

Ben şu kısmını sevmedim. Ya da oraya krom çıta koymasalar iyi olacakmış gibi
                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Yeni astrayı daha kullanmadım ama yeni 308 in motor şanzuman uyumu ve tüketimi çok güzel.Küçük direksiyon zevk meselesi bana oyuncak gibi geldi.Ancak oturma konumundanmıdır yoksa başka şeylerdenmidir bilmem 308 astra j kadar bana güven vermedi sürüş esnasında.Muhtemelen astra k için de geçerlidir bu.Ben olsam hem beygiri yüksek hem daha teknolojik hem de daha tok duran astrayı seçerdim.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Aceleniz yoksa yeni meganeyi bekleyin bide
                    F30 Sport+

Yorum

Acelem yok ama bu yeni araba isteği başlayınca insan biran önce sonuçlandırmak istiyor.

Yorum

Astra J den sonra Golf 7 estetiğe değilde mantıklı kullanıma yönelik bir tasarım olarak geliyor, gerçi Highline Golf ün özelikle dış tasarımını beğeniyorum.

Astra K ise Golf ün daha geniş kabin, daha özenli montaj ve malzeme gibi artılarını J nin üzerine eklemiş gibi, yani Golf ün sevdiğiniz objektif üstünlüklerini Astra J nin subjektif üstünlükleriyle harmanlamış sanki.

Astra J varken Golf 7 almıştık, Golf daha disiplinli ama daha soğuk - nesnel bir araç iken geçenlerde incelediğim Astra K bende hem disiplinli hem sıcak bir araç hissi verdi..
                        2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Astra K gerçekten güzel tasarımlı ama içi kapkara (tavanı bile siyah yapmışlar), kapı kapanma sesleri falan çok çok iyi. Orta konsol güzel, ön arka popo ısıtma bile var ama bana pek de sempatik gelmedi. satış aşamasında hangisi daha avantajlı sizce? hızlı ve yüksek fiyattan satılması (ileride ben satarken kastediyorum)

Yorum

Astra K gerçekten güzel tasarımlı ama içi kapkara (tavanı bile siyah yapmışlar), kapı kapanma sesleri falan çok çok iyi. Orta konsol güzel, ön arka popo ısıtma bile var ama bana pek de sempatik gelmedi. satış aşamasında hangisi daha avantajlı sizce? hızlı ve yüksek fiyattan satılması (ileride ben satarken kastediyorum)
                            Ben pek ikinci el hakkında bilgi sahibi değilim peugeot daha mı iyi satılıyor?

Yorum

Astrada filo satışı oluyor, o yüzden 2. ele daha fazla sayıda düşüyor ama bu 2. el değerlerini olumlu mu olumsuz mu etkiliyor? Bazı insanlar bak caddelerde ve 2. elde bir sürü astra var, demek ki daha fazla tutuluyor diye düşünebilir mesela.

Yorum

Gtc gibi spor bir arqcta daha siyah tavan koymayan opel c sınıfı aracta standart siyah tavan mi koymus?
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X