Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia ile 24 Saat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia ile 24 Saat

Bende dolu paket yaptım ekstra bose ses sistemi falan da var ama ben ağustos ta yapmıştım siparişi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hayırlısı olsun güle güle kullan kardeşim
      06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        Orjinal yazı sahibi: xsir
        ben de 29 ekimde yeni aracı kullandım. izlenimlerim şöyle;

aracı 400 km de aldım 700km de bıraktım. araç cosmo ve ful paketti. genelde sport modda kullandım ama tour modunu da denedim. ortalama yakıt tüketimim 6.8 olarak gerçekleşti ki benim 1.4'ün 9.0'nın yanında çok iyi geldi bana. ( 12 yakan arkadaş ne yapmış çok merak ettim)

arabanın ivmelenmesi çok iyi. AFL sistemi harika.Ses yalıtımında çığır açılmış.Motor sesi dizel araçta sorun olmaktan çıkmış görünüyor. Ses sistemini beğenmeyenler için şunu söyleyeyim bizim gibi eski versiyonlara binenler için harika bir sistem mutlaka paket olarak alınmalı.

cosmo paketsiz fiyat 101.500 TL olarak söylendi. Yalnız yeni kasa 2017 de kesin gelecekmiş. yani bilemiyorum 1,5 yıl beklemek mi yoksa bu güce hemen sahip olmak mı?? kararsızım. buarada bayinin benim 2012 model 1.4 ediciton elegance 14.000 km de aracı takasata 50.000 TL'ye sayarız demesi de beni kahır etti. 100.000 TL verip bu aracı alıp yeni kasası çıkınca 80.000 TL'ye elde patlatmak da var.
        aynen ayni arac kismet bizeymis
        Sanırım Antoto daki beyaz içi bej araç değil mi bu? Onu sizden önce ben alacaktım ama alacağım gün aracım satılınca olmadı bende onunla bi yarım saat gezdim ve ortalam 6,8'di o yüzden sevindim ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Letsgolf
          Orjinal yazı sahibi: xsir
          ben de 29 ekimde yeni aracı kullandım. izlenimlerim şöyle;

aracı 400 km de aldım 700km de bıraktım. araç cosmo ve ful paketti. genelde sport modda kullandım ama tour modunu da denedim. ortalama yakıt tüketimim 6.8 olarak gerçekleşti ki benim 1.4'ün 9.0'nın yanında çok iyi geldi bana. ( 12 yakan arkadaş ne yapmış çok merak ettim)

arabanın ivmelenmesi çok iyi. AFL sistemi harika.Ses yalıtımında çığır açılmış.Motor sesi dizel araçta sorun olmaktan çıkmış görünüyor. Ses sistemini beğenmeyenler için şunu söyleyeyim bizim gibi eski versiyonlara binenler için harika bir sistem mutlaka paket olarak alınmalı.

cosmo paketsiz fiyat 101.500 TL olarak söylendi. Yalnız yeni kasa 2017 de kesin gelecekmiş. yani bilemiyorum 1,5 yıl beklemek mi yoksa bu güce hemen sahip olmak mı?? kararsızım. buarada bayinin benim 2012 model 1.4 ediciton elegance 14.000 km de aracı takasata 50.000 TL'ye sayarız demesi de beni kahır etti. 100.000 TL verip bu aracı alıp yeni kasası çıkınca 80.000 TL'ye elde patlatmak da var.
          İstanbul a geldiğiniz bir zaman haber verirseniz misafir eder 12 litreleri yakalamanın çok zor olmadığına dair sürüşün nasıl olabileceğini gösterebilirim Ayrıca kullandığımız İnsignia ile ilgili ben sizlerin 6.8 leri yakalarkenki sürüş tarzınızı inanın daha fazla merak etmekteyim nasıl bir sabırla araç kullanıyorsunuz
          misafirperverlik icin eyvallah.. Geliriz insallah valla hic de ole sabirli kullanmadim kemer tekirovaya kadar 130 140 da gittim tabi sehirici kullanimim da oldu ama drift yaptimmi yapmadim) haa buarada arabada 4 yetiskin oldugunu da belirteyim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
            bende 24 saat kullandım paso bastım trafik yoğunluğu 1.5 saat yaşadım 6.5 litre yaktı ölçümler çok farklı entereasan buldum bende
            abi bu 12 likler drift falan yapiyo kesin ) baska turlu olmaz

Yorum

Bana da bugün teslim ettiler, sanırım arabayı ilk kullanan kişiyim, 27 km'de aldım, oldukça güzel bir araba, çekiş iyi, içi güzel, tam deri, sunroof, 19 jantlı versiyonu, süspansiyon konforu iyi ama ben makyajsız (eskiler ile) arasında öyle çok büyük bir fark algılayamadım. 30-40 km kullandım, aldığımda ortalama tüketim 11 litreydi, biraz önce park ettiğimde 9,5 litreye düşmüştü. Şanzumanı dsg'yi pek de aratmıyor ama kalkışta eski arabam 2001 vectra cdx otomatik gibi bir his veriyor sadece (kalkışta biraz zorlanıyor gibi)
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

ben dün için sıraya girmiştim. buradaki bayi henüz açılış yapmamış( eski bayi kapandı).
                araç plakasız olduğundan alamadım. geri döneceklerini söylediler.
                .
                açıkçası yazılanlara bakınca merak ediyorum nasıl bir performans göstereceğini ve ne kadar yakacağını.
                İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Bugün aracı teslim ettim toplam 150 km yol yapmışım ve toplam 50 TL ile depoyu tekrar fulleyip teslim ettim. Bu 150 km'nin 100 km'si uzun yol, uzun yol performansı daha iyi, şehir içi çok da tatlı gelmedi açıkçası. Ortalama tüketim 7,5 litre/100 km. Bir de uzun yolda başıma kötü bir olay geldi; yokuş aşağı inerken adaptif cruise control devrede; bir traktör solluyordum, ne o benim şeridime sarkmıştı, ne de ben onun şeridine ama birden araba freni kökledi, arkada bir araba olsaydı kesin dalardı benim bagajdan. Anladım ki bu yardımcı sistemler kaza önlemek yerine kaza da yaptırabilir.
                  Çağrı bu İzmitteki zincirleme kaza buna benzer bir hatadan olmuş olabilir mi?

Yorum

Teknoloji güzel ama bazen kontrolden çıkarsa da çok kötü olur Allah muhafaza araç tesliminde bu özellik özellikle yarım saat anlatıp araç sahibini ciddi ciddi bilgilendirilmeli sonra trafikte sürprizlerle karşılaşılmasın.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Anladım ki adaptif cruise control bir otomobilde olmazsa olmaz birşey değil. Çok da güvenmemek lazım bu sistemlere. Tabela okuma sistemi çok iyi çalışıyor ama.

Yorum

adaptip cruise control sistemini hemen hemen 1 yıldır kullanıyorum, gayet olumlu ve güzel bir sistem, anlattığınız olay çarpışma yardımcısı sistemi bunu kapalı,sadece ikaz,ikaz+fren şeklinde seçeneklerinden ayarlıyorsunuz frenaj istemiyorsanız kapatabiliyorsunuz. Daha önce Çağrı bey de yanlamada arabanın kendiliğinden fren yaptığından bahsetti benimde başıma bir iki kez geldi ben de yazmıştım önceden öndeki araca hızlı yaklaşıyorsanız radar çarpışma uyarısı veriyor daha da yaklaşmaya devam ederseniz fren yapıyor bende yaklaşıp sollama stilinde kullandığım için iki kere sollarken araç fren yaptı ama gaza basmaya devam ederseniz hemen bırakıyor freni aslında sıkıntı yaratmaz ama boş bulunup kazaya sebep olunabilir ancak dediğim gibi kapatılabiliyor.
                        [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

İzmitteki kazanın sebebi yada aracın kazada hangi konumda bulunduğunu bilmiyorum.
                          Ben ACC ve çarpışma algılama sisteminde bir kusur görmedim.
                          InsigniaTEAM

Yorum

Ben sol şeritte giderken, traktöre 20 metre kadar mesafe varken frenledi, traktör de sağ şeritteydi, beni şeridime falan da taşmadı, ne oldu ben de çözemedim.

Yorum

Gerçi yol biraz virajlıydı, acaba şeridin hangisi olduğunu mu karıştırdı sistem. traktörün olduğu şeridi aynı şeritte olduğumuz gibi algıladı belki de.

Yorum

merhaba
                                1.5 senedir acc yi hem şehir içinde hemde şehir dışında kullanıyorum sistemin yapamadığı bazı durumlar var dediğiniz gibi viraj lı yollarda kullanmak doğru değil rampalar da aynı şekilde (kullanım kılavuzunda yaziyor), sistemin çalışması şerit takip sistemiyle pararlel çalışması daha mantıklı olabilirdi tabi bu işin muhendislerinin biteceğini birdurum,
                                birde öndeki arabaya adapte olduğunda araya başka araba girerse hemen algılamıyor tedirgin edebiliyor.
                                Ama bu özellik genelde iyi çalışıyor şehir içinde trafikte kullanmak güvenli ve kazaları önleme konusunda bence gerekli takip mesafesini ayarladığı icin. iyiki almışım
                                1.6 SIDI

Yorum

İşleniyor...
                                X