Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia ile 24 Saat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia ile 24 Saat

Benimki gelmedi nasıl olsa bende cumartesi düne rezervasyon yaptım bakalım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

28 inden 2 sine kadar dolu yaa.. erken davranamadık.. neyse 3 Kasım icinde ben gün almaya calışıyorum ama email gecersiz deyip duruyor.. yarin bi daha deneyeyim..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bugün bayii den aradılar. Yarın sabah 11:00'de alacağım, kendi aracımı bırakıp bunu alıyormuşum prosedür böyleymiş.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Gizli bir yere GPS koyunlar araca. Rehin ile test aracı vermek hoş olmamış. Açıkçası yakıştıramadım.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Arabayı bırakmak ne iş yaa... onlarda bizim araclarlamı gezecekler..))) rehin işini sevmedim ben

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Meydana gelecek hasarlardan dolayı şıkkını anlayamadım , kaza yaparsak bedeli biz mi ödeyeceğiz ??

Yorum

Kapsamlı sigortanın kapsamsiz halinde....
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Normalde bu akşam test sürüşü randevum vardı ama servisten beni aradılar ve araç ilk test sürüşüne çıkacakmış fakat emniyetteki plaka ve ruhsat işlemlerini yetiştirememişler. çok özür dilediler. sağlık olsun dedim İlk ben test etmiş olacaktım nasip olmadı
                  İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Ben testimi gerçekleştirdim.
                    29 Ekim perşembe günü Opel Odak'tan 790km'de teslim aldım, ertesi gün 1118km'de teslim ettim.

Perşembe günü kalktım önce Garipçe'ye gittim, Rumeli kavağına geçtim, dönüşte Oğuzhan'la görüştük, Kağıthaneye almaya gittim, oradan Kemerburgaz, Göktürk, tekrar Sarıyer, Çağlayan'dan Yılmaz abiyi aldıktan sonra karşıya geçtik, buluşma mekanına giderken yolu bulamadık Çekmeköy'e kadar gidip geri döndük Yemek sonrası Riva'ya gittik, oradan Anadolu hisarı üzerinden 1.köprüden Fındıkzade, sonrasında Ataköy'e kadar boş yolların keyfini çıkarttım, en son eve döndüm, ertesi gün de götürüp teslim ettim

Fotoğraflar için Oğuzhan'a teşekkürler clapclap

Yolun üstünde boylu boyunca uzanan EDS kameralarının üzerindeki sembolü bile okudu

InsigniaTEAM

Yorum

Ben randevu sabahı arabamı sattığımdan dolayı ( ilanı koyduğum akşamın sabahı satıldı) 24 saat alamadım ama bir 30 dk kadar sürdüm, anlayamadığım carplay de harita çıkmıyor mu? Birdd araç 8,8lt/100km diyor çok drğil mi? Bdnim kullandığım araç 6,8lt/100 km idi ?

Yorum

Ben de 3 saat önce teslim aldım az önce arkadaşlar zorla indirdiler arabadan birazdan gidip kullanmaya devam ederim araç bir harika
                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                          Ben randevu sabahı arabamı sattığımdan dolayı ( ilanı koyduğum akşamın sabahı satıldı) 24 saat alamadım ama bir 30 dk kadar sürdüm, anlayamadığım carplay de harita çıkmıyor mu? Birdd araç 8,8lt/100km diyor çok drğil mi? Bdnim kullandığım araç 6,8lt/100 km idi ?
                          Carplayde harita Türkiye'de yok abi, ilerde eklenir umarım. İnsanlara navigasyon paketini aldırmak için bilinçli olarak kapattıklarını da düşünmemek elde değil
                          Yakıt tüketimi, tüketimi sıfırladığım ilk saatlere ait, bunun sonrasında birdaha 8.8 görmedim. gazlamada 8,6 normal kullanımda 8,1 gördüm ama 8'in altına inemedim ben Sürekli sport, sürekli yüksek devir ihihi
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                            Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                            Carplayde harita Türkiye'de yok abi, ilerde eklenir umarım. İnsanlara navigasyon paketini aldırmak için bilinçli olarak kapattıklarını da düşünmemek elde değil
                            Yakıt tüketimi, tüketimi sıfırladığım ilk saatlere ait, bunun sonrasında birdaha 8.8 görmedim. gazlamada 8,6 normal kullanımda 8,1 gördüm ama 8'in altına inemedim ben Sürekli sport, sürekli yüksek devir ihihi
                            Böyle bir kullanımda 8'in altını görür mü?))))))

Yorum

yoooo ihihi
                              InsigniaTEAM

Yorum

Telefondan harita açılınca arabadaki de açılmıyor mu? Birbirinden bağımsız mi çalışıyor?

Yorum

İşleniyor...
                                X