28 inden 2 sine kadar dolu yaa.. erken davranamadık.. neyse 3 Kasım icinde ben gün almaya calışıyorum ama email gecersiz deyip duruyor.. yarin bi daha deneyeyim..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Normalde bu akşam test sürüşü randevum vardı ama servisten beni aradılar ve araç ilk test sürüşüne çıkacakmış fakat emniyetteki plaka ve ruhsat işlemlerini yetiştirememişler. çok özür dilediler. sağlık olsun dedim İlk ben test etmiş olacaktım nasip olmadı
Ben testimi gerçekleştirdim.
29 Ekim perşembe günü Opel Odak'tan 790km'de teslim aldım, ertesi gün 1118km'de teslim ettim.
Perşembe günü kalktım önce Garipçe'ye gittim, Rumeli kavağına geçtim, dönüşte Oğuzhan'la görüştük, Kağıthaneye almaya gittim, oradan Kemerburgaz, Göktürk, tekrar Sarıyer, Çağlayan'dan Yılmaz abiyi aldıktan sonra karşıya geçtik, buluşma mekanına giderken yolu bulamadık Çekmeköy'e kadar gidip geri döndük Yemek sonrası Riva'ya gittik, oradan Anadolu hisarı üzerinden 1.köprüden Fındıkzade, sonrasında Ataköy'e kadar boş yolların keyfini çıkarttım, en son eve döndüm, ertesi gün de götürüp teslim ettim
Fotoğraflar için Oğuzhan'a teşekkürler clapclap
Yolun üstünde boylu boyunca uzanan EDS kameralarının üzerindeki sembolü bile okudu
Ben randevu sabahı arabamı sattığımdan dolayı ( ilanı koyduğum akşamın sabahı satıldı) 24 saat alamadım ama bir 30 dk kadar sürdüm, anlayamadığım carplay de harita çıkmıyor mu? Birdd araç 8,8lt/100km diyor çok drğil mi? Bdnim kullandığım araç 6,8lt/100 km idi ?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Ben randevu sabahı arabamı sattığımdan dolayı ( ilanı koyduğum akşamın sabahı satıldı) 24 saat alamadım ama bir 30 dk kadar sürdüm, anlayamadığım carplay de harita çıkmıyor mu? Birdd araç 8,8lt/100km diyor çok drğil mi? Bdnim kullandığım araç 6,8lt/100 km idi ?
Carplayde harita Türkiye'de yok abi, ilerde eklenir umarım. İnsanlara navigasyon paketini aldırmak için bilinçli olarak kapattıklarını da düşünmemek elde değil
Yakıt tüketimi, tüketimi sıfırladığım ilk saatlere ait, bunun sonrasında birdaha 8.8 görmedim. gazlamada 8,6 normal kullanımda 8,1 gördüm ama 8'in altına inemedim ben Sürekli sport, sürekli yüksek devir ihihi
Carplayde harita Türkiye'de yok abi, ilerde eklenir umarım. İnsanlara navigasyon paketini aldırmak için bilinçli olarak kapattıklarını da düşünmemek elde değil
Yakıt tüketimi, tüketimi sıfırladığım ilk saatlere ait, bunun sonrasında birdaha 8.8 görmedim. gazlamada 8,6 normal kullanımda 8,1 gördüm ama 8'in altına inemedim ben Sürekli sport, sürekli yüksek devir ihihi
Yorum