Ynt: İnsignia 2.0 CDTİ 130 HP GELİYOR...
abi bence sen kafanda bitirmişsin İnsignia yı. ya bende bu güne kadar bi ses duymadım. rölentide gelen ses, ne sesi anlamadım ama Uğur un da dediği gibi araba zaten o kadar sessiz çalışıyorki anlayamıyosun anca kapalı bi garajda falan olacaksın ki ya da motorun yanına çok yaklaşacaksınki sesi duyabilesin. yağ ömrü herkeste aynı sizin arabada bi sorun yok ki. benim araç 2300 km de, daha geçen gün 0 landı yağ ömrü ve uyarı verdi. bu konu daha önce defalarca tartışıldı zaten, oraya bakmayın aldanmayın.. orası sadece yüzdelik bi ölçüm ya, gerçekten yağ bitmiyor ömrüde geçmiyor. sonuçta aracı alırken yağı 15.000 de değişilecek deniyor. isterseniz klasik yöntemle kontrol edin bakalım, isterseniz servise götürün baktırın bakalım sorun varmı yok mu.. hiçbişey yok. tüketim bende bir ara 18.6 lt ydi. baya bi performanslı kullanıyodum bende babamda. ama şimdi 9.2 9.8 arasında gidip geliyor. o da eve gelince uzun yokuşlar çıkmak zorunda olmamıza rağmen. toyota ya karşı anladığım kadarıyla bi sempatin olmuş abi.. ama İnsignia ile avensis kesinlikle kıyaslanacak araçlar değil. VW ciler bile bi passatı bir tutmuyorlar İnsignia ile. CC ile kıyaslıyorlar artık onlar işin bilincindeler. bence yazık edersiniz böyle düşünerek. bu bahsettikleriniz sorun değil ki hepimizin İnsignia sı var ve kimseden böyle sorunlar yüzünden araçtan soğudum diyen olmadı. kimsede konsolda falan öyle ses geldiğini sanmıyorum. yakıt, kimse nasıl ne şartlarda kullandığını bilerek aracım fazla yakıyor demiyor. sonuçta güçlü bir motor. basınca yakıyor. ama herzaman da performanslı kullanınca yatıkında o şartlarda az yakmasını İnsignia değil hiçbir araçtan bekleyemez kimse. eksozdan gelen çıtırtı sesleri demşisiniz, ilk defa bu konuda şikayet eden siz oldunuz.. hiç duymadım daha önce böyle şikayet. bende bazen duyuyorum 1-2 tıngırdamayı sanki çakıl taşı değermiş gibi oluyor eksoza değilmi?? lütfen bırakın o kadarda olsun. buna hiçbir şekilde sorun denmez ki
şu an sizin yerinizde olmak isteyen, o sorun olarak gördüğünüz eksoz seslerini bile duymak isteyen, 1-2 lt varsın fazla yaksın diyen, bu arabanın hayaliyle yaşayan insan varki..
ama tüm bunlar rağmen hala İnsignia mdan soğudum diyosanız sizin için hayırlısı olsun
Orjinal yazı sahibi: oziozborn
şu an sizin yerinizde olmak isteyen, o sorun olarak gördüğünüz eksoz seslerini bile duymak isteyen, 1-2 lt varsın fazla yaksın diyen, bu arabanın hayaliyle yaşayan insan varki..
ama tüm bunlar rağmen hala İnsignia mdan soğudum diyosanız sizin için hayırlısı olsun
Yorum