Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 2.0 CDTİ 130 HP GELİYOR...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 2.0 CDTİ 130 HP GELİYOR...

1 - tüketim EN fazla ortalama 7 lt/100 km civarı olur diye düşünüyorum
    2 - kabin çıtırtıları ben benim araç için konuşayım, açık yüreklilikle söyleyeyim aldığım qünden beri sadece 3-4 kez çok ufak bi çıtırtı duymuşumdur. öyle bahsedildiği qibi şakırdama şıkırdama, ya bunlar bence anlamsız ifadeler. hiç öyle şeyler olabilir mi o kadar kalitesiz olabilir mi ha çıtırtı qelen araçlar vardır, ama 10 İnsiqnia dan ya biridir ya hiçtir bence.. amcamda da İnsiqnia edition aldı yazın, onuda kullanıyorum en ufak bi ses duymadım.. içiniz rahat olsun o konuda söylenenlere bakmayın bence derim
    3 - filo indirimi hakkında hiçbir bilqim yok...
    4 - birkaç kez belirttim daha önce burda, tekrar söylüyeyim, performans konusunda hiçbir sıkıntısı olmaz bence. yeni passat 1.6 TDI 105 HP 250 NM tork qücünde test ettim. ve qayet yeterli bi motordu iyide qidiyodu bir sorun qörmedim o konuda. e bu + 25 HP ve + 50 NM tork qüce sahip, hiçbir sorunuda olmaz o konuda canavar qibide qider. keşke bizim araçlarda 300 NM tork olsaydı )
    5 - çok sıkı pazarlık ister sanırım o fiyata alabilmek.. bence o fiyata kesinlikle düşmezler ama araştırın derim yinede... bulursanız burada bizimlede paylaşın lütfen,

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oziozborn
      arkadaşlar merhaba öncelikle ben ankaradan oğuzhan 2009 ağustos ayından beri insignia kullanıcısıyım arabam beyaz renk edition elegance 1.6 turbodaha doğru tabiri yerindeyse opelciyim deninebilir. son2 kasa vectram vardı bunlardan önce de benzin tüketimi dışında aracımdan memnunum araçtan fakat ortalama yakıt tüketimim 12.1 şu anda gerçekten çok 1 depo benzinle 600 km yani ... ben de malum 130 luk dizel insignia almayı düşünüyorum bu kez siyah ...)) önerileriniz benim için önemli.. bu arada aracım 13500 km de ve satılık.. )) şunlar hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum:
      1. sizce tüketimi nasıl olur?
      2. kabin çıtırtıları(malum) giderilmişmidir?
      3. filo indirimi denilen olayı açabilir misiniz? (eşimin vergi levhası var ve opel kullanıcısıyız..)
      4.performans konusunda çok endişem yok ama yine de bu konudaki fikirleriniz
      5 bu aracı 65000 altına satın alabilir miyim?
      6. uzman nickli arkadaşdan rica etsem opel aracı olanlara çok uygun fiyat veren bayi ve fiyatı öğrenebilir miyim.
      bu arada kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız seviniriz

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

Tüketim tahminim sehir içi 8 lt sehirdışı 6lt.
        Çıtırtı olabilir ama servis kolaylıkla kesebiliyor,göğüs sökülüp bişeyler yapıştırılıyor ve sorun kalmıyor.
        Eğer eşinizin üzerine şirket varsa şirket adına arabayı alıp şirkette gider göstererek vergiden indirim sağlıyorsunuz benim bildiğim bu indirim var.Filo indirimi sanırsam topluca alınca bir indirim olsa gerek,ama onda bayağı bir almanız lazım.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
          Tüketim tahminim sehir içi 8 lt sehirdışı 6lt.
          Çıtırtı olabilir ama servis kolaylıkla kesebiliyor,göğüs sökülüp bişeyler yapıştırılıyor ve sorun kalmıyor.
          Eğer eşinizin üzerine şirket varsa şirket adına arabayı alıp şirkette gider göstererek vergiden indirim sağlıyorsunuz benim bildiğim bu indirim var.Filo indirimi sanırsam topluca alınca bir indirim olsa gerek,ama onda bayağı bir almanız lazım.
          Önceki aracınızın şirket sahibi olan kişinin adına 1 tane olsun yeterli 2 ciye filo indirim veriyorlar
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

130 luk için çekilmiş video Seyyahçım )
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
              Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Keşke aracın göstergelerindeki km.saatini 200'e kadar yazsalardı boşuna masraf olmuş haha
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                Orjinal yazı sahibi: Sufy

Keşke aracın göstergelerindeki km.saatini 200'e kadar yazsalardı boşuna masraf olmuş haha
                Seni kesmez ama idare edilecek bir araç ))

[center]

Yorum

Hakkını yememek lazım 215 lere çıkmış

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

o kadar zorlayınca benim linea da çıkıyor o hızlara ))))
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Hakkını yememek lazım 215 lere çıkmış
                      Devir saatine baktınız mı? kaçtaydı yani dahası varmı merak ettim

[center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                        Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                        130lar ne zaman geliyor?
                        bu araba kafana yattı qaliba Uğur'um
                        evet Murat abi ciddi bir şekilde düşünüyoruz bakalım kısmet
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

hayırlısı olsun diyelim o halde umarım qönlünüze qöre olur herşey

Yorum

64.752 tl oleyy 160 lıkla arasında 10bi tl fark var 30 hp neden bukadar uçurum olmuş fiyat.
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT

64.752 tl oleyy 160 lıkla arasında 10bi tl fark var 30 hp neden bukadar uçurum olmuş fiyat.
                              Stratejik olabilir..
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

evet bence de stratejik

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
                                X