Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 2.0 CDTİ 130 HP GELİYOR...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 2.0 CDTİ 130 HP GELİYOR...

Selamlar, yıllık 15.000 Km yapan için dizel gereklilik olmaktan çıkıyor zaten. Yıllık ortalamam 45.000 km.. Aracım 3000 TL masraf çıkartmasına rağmen dizel avantajı yaşadım bu yıl.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uzman
      Otohaber dergisinin 2009 yılındaki testlerinde fiyat kalite endeksi değerlendirmesinde 160 lık 2.0CDTİ AT 4.43 puan, 1.6 turbo 3.29 puan almış.

''Fiyat-Kalite Endeksi otohaber tarafından test edilen otomobillerin kullanım maliyetleri çerçevesinde gerçek değerlerini ortaya koyuyor.F.K.E değerlendirmesi sizlere test ettiğimiz otomobillerin gerçek değerlerini gösteriyor. Bir yıllık kullanım maliyetlerini ön plana çıkaran bu uygulamada, ekonomik olgular üzerinde duruluyor. Teste tabi tuttuğumuz otomobilin aldığı test puanının, belirlediğimiz katsayı ile çarpılıp yıllık kullanım maliyetlerine bölünmesiyle elde edilen F.K.E puanı, otomobiller hakkında farklı bir değerlendirme yapılmasını sağlıyor.
      Formulün payda kısmındaki kullanım maliyetleri; 30.000 km'deki toplam ortalama yakıt tüketimini, bir yıllık kasko masrafını, motorlu taşıtlar vergisini, Z.M.M.S. ödemelerini ve 30.000 km'ye kadar olan bakım maliyetlerini kapsamaktadır.

Test puanlaması değerlendirme Tablosu
      Kabin için genişliği

Malze kalitesi ve işçiliği
      Konfor
      Ergonomi
      Bagaj kapasitesi
      Performans
      Yol tutuş ve kullanım
      Yakıt tüketimi
      Başlangıç fiyatı***
      Servis hizmetleri ve garanti''

CDTİ nin bir yıllık toplam gideri 9242 TL
      180 hp nin bir yıllık toplam gideri 10776 TL

65 bin TL ye satılan bir otomobil için alınan bu puan çok daha yükek olacaktır sanırım.

+1
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

115 likler çok daha fazla satardı.
        Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        birşey soracam
        eğer şu qün benzinli 1.6 115 HP 150 NM qücündeki İnsiqnia lar 150 değilde 300 NM torka sahip olsaydı 115 likler hakkında ne düşünürdünüz???

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

satmasından ziyade kimse bu arabalara qüçsüz, araba qitmiyo yokuşlarda tıkanıyo hızını alamıyo düz yollarda demezdi.. qayet yeterli olurdu ve oldukça tutulurdu fiyatından dolayı da.. ama şimdi nedense 130 HP, 300 NM tork ve 2.0 litrelik motorun performansı hakkında soru işaretleri oluyor.. ben dün passat 1.6 TDI 105 HP 250 NM tork test ettim ve aracın qidişi ivmelenmesi qayet yeterliydi bi anda kaçıp qitmiyodu tabiki, ya da qaza yapıştırınca hemen yemiyodu qazı ama düşük devirde sabit hızda qiderken bi an qaza yapıştırdığınızda yine de araba iyi toparlıyodu atılmaya başlıyodu. devir aralıkları da iyiydi fena değildi.. e bu 2.0 motor ve 300 NM. passat kağnıysa bu 3 tekerlekli motordur ihihi +50 NM +25 HP ve 2.0 motor hacmi.. performansı qayet başarılı olur dizel motorda passatı da mondeo dizeli de bitirir. passatta otomatik şanzıman yok henüz 1.6 TDI lerde. ama İnsiqnia da olacak passat 64.600 dü dün benim denediğim, İnsiqnia 67.000 ve arada dağlar var kalitede passat yüksek hıza çıktığımda titriyodu ya kokpit sanarsın stabilizede şahin doğan kullanıyorum hele yol sesi... arkadaşımla konuşamıyoduk rahat rahat, hep yüksek sesle.. üstelik daracık arabaydı kokpiti sürücü kısmı ufak, sıkışık qeldi bana.
          sırf otomatik park asistanı içinde dizelde 1.6 TDI passat alınmaz heralde

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Herşekilde İnsigniaaaaa

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Opel İcin 1.6 dizel motor şart!
              Fiat ile 1.3 cdti lisans anlaşması yapıyor bu gm ama 1.6 multijet İcin anlaşma yaiyorlar.
              Anlamadım gitti?
              Fiat 1.6 multijet dizel motor su an 120 ps ve 300 nm torka sahip. Ezici bir motor yani.

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

130lar ne zaman geliyor?
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
                  Opel İcin 1.6 dizel motor şart!
                  Fiat ile 1.3 cdti lisans anlaşması yapıyor bu gm ama 1.6 multijet İcin anlaşma yaiyorlar.
                  Anlamadım gitti?
                  Fiat 1.6 multijet dizel motor su an 120 ps ve 300 nm torka sahip. Ezici bir motor yani.
                  kesinlikle katılıyorum +1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                    130lar ne zaman geliyor?
                    bu araba kafana yattı qaliba Uğur'um

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bayilere gelmemiş mi? geçen CDTI alma konusu açmıştımya, bayi karar verdiyseniz pazartesi (29 kasım için) gelecek var demişti.
                      InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar 130 luk insignia için opel aracı olanlara İstanbulda çok daha uygun fiyat veren bir bayi var.İlgilenenler olursa isim ve fiyatı vereyim.

Yorum

ben alabilirim..
                          bu arada her bayiye 4 adet mi ne gönderilecekmiş bu araçlardan?
                          bayinin biri böyle bir bilgi verdi bana? saçma gibi ama neyse dedim geçtim..

Yorum

bu arada opel tr filo indirimini ( yani opel aracı olanlara ) sadece ticari kişiler için veriyor.. vergi levhası olması şart yani..

Yorum

Şu an İstanbul bayilerinde araçlar var.Ay sonuna bir parti daha geliyor.

Yorum

arkadaşlar merhaba öncelikle ben ankaradan oğuzhan 2009 ağustos ayından beri insignia kullanıcısıyım arabam beyaz renk edition elegance 1.6 turbodaha doğru tabiri yerindeyse opelciyim deninebilir. son2 kasa vectram vardı bunlardan önce de benzin tüketimi dışında aracımdan memnunum araçtan fakat ortalama yakıt tüketimim 12.1 şu anda gerçekten çok 1 depo benzinle 600 km yani ... ben de malum 130 luk dizel insignia almayı düşünüyorum bu kez siyah ...)) önerileriniz benim için önemli.. bu arada aracım 13500 km de ve satılık.. )) şunlar hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum:
                                1. sizce tüketimi nasıl olur?
                                2. kabin çıtırtıları(malum) giderilmişmidir?
                                3. filo indirimi denilen olayı açabilir misiniz? (eşimin vergi levhası var ve opel kullanıcısıyız..)
                                4.performans konusunda çok endişem yok ama yine de bu konudaki fikirleriniz
                                5 bu aracı 65000 altına satın alabilir miyim?
                                6. uzman nickli arkadaşdan rica etsem opel aracı olanlara çok uygun fiyat veren bayi ve fiyatı öğrenebilir miyim.

Yorum

İşleniyor...
                                X