Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 2.0 CDTİ 130 HP GELİYOR...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İnsignia 2.0 CDTİ 130 HP GELİYOR...

Orjinal yazı sahibi: oziozborn
    onu bunu bilmem de aracımdan sıkılmaya başladım ne yalan söliim.. gidip toyota mı alsam avensis diye düşünmüyor değilim... kime sorsam toyota diyor zaman zaman taksiye biniyorum bütün taksiciler sözleşmiş gibi sorduğumda toyotayı övüyor veya hangi aracı tavsiye edersiniz dediğim de ilk söyledikleri toyota oluyor peki dizel dediğim de ise yanıt aynı : benzinli mümükünse... insignianın yakıtı, motor rolanti sesi , ön konsol sesleri , kullanım sonrası torbo için rölantide beklerken egzos sisteminden geldiğini düşündüğüm çıtırtı sesleri sinirimi bozmaya başladı iyice bugün bi de 320 d fiyatı aldım 43000 euoro .. fakat bütçemi aşıyor .. y bişeyler bu arabayı bana tekar sevdirir inşallah.. yani dizel de olsa yeniden insignia almaya sıcak bakmıyorum... burası insignia club ama siz ne dersiniz insignia sonrası avensise???
    o zaman benim araçda problem var uğurcuğum .. çünkü gerçekten rolanti sesli ..
    walla ben de gerçekten var.. yağını mı değiştirsek 6 ay oldu ne biliim yağ ömrü % 50 diyor. ortalama yakıt tüketimi 12.1 keşke vectramı satmasaydım buna göre çok memnundum. yemin ederim daha memnundum ses falan yoktu aracımda..
    abi bence sen kafanda bitirmişsin İnsignia yı. ya bende bu güne kadar bi ses duymadım. rölentide gelen ses, ne sesi anlamadım ama Uğur un da dediği gibi araba zaten o kadar sessiz çalışıyorki anlayamıyosun anca kapalı bi garajda falan olacaksın ki ya da motorun yanına çok yaklaşacaksınki sesi duyabilesin. yağ ömrü herkeste aynı sizin arabada bi sorun yok ki. benim araç 2300 km de, daha geçen gün 0 landı yağ ömrü ve uyarı verdi. bu konu daha önce defalarca tartışıldı zaten, oraya bakmayın aldanmayın.. orası sadece yüzdelik bi ölçüm ya, gerçekten yağ bitmiyor ömrüde geçmiyor. sonuçta aracı alırken yağı 15.000 de değişilecek deniyor. isterseniz klasik yöntemle kontrol edin bakalım, isterseniz servise götürün baktırın bakalım sorun varmı yok mu.. hiçbişey yok. tüketim bende bir ara 18.6 lt ydi. baya bi performanslı kullanıyodum bende babamda. ama şimdi 9.2 9.8 arasında gidip geliyor. o da eve gelince uzun yokuşlar çıkmak zorunda olmamıza rağmen. toyota ya karşı anladığım kadarıyla bi sempatin olmuş abi.. ama İnsignia ile avensis kesinlikle kıyaslanacak araçlar değil. VW ciler bile bi passatı bir tutmuyorlar İnsignia ile. CC ile kıyaslıyorlar artık onlar işin bilincindeler. bence yazık edersiniz böyle düşünerek. bu bahsettikleriniz sorun değil ki hepimizin İnsignia sı var ve kimseden böyle sorunlar yüzünden araçtan soğudum diyen olmadı. kimsede konsolda falan öyle ses geldiğini sanmıyorum. yakıt, kimse nasıl ne şartlarda kullandığını bilerek aracım fazla yakıyor demiyor. sonuçta güçlü bir motor. basınca yakıyor. ama herzaman da performanslı kullanınca yatıkında o şartlarda az yakmasını İnsignia değil hiçbir araçtan bekleyemez kimse. eksozdan gelen çıtırtı sesleri demşisiniz, ilk defa bu konuda şikayet eden siz oldunuz.. hiç duymadım daha önce böyle şikayet. bende bazen duyuyorum 1-2 tıngırdamayı sanki çakıl taşı değermiş gibi oluyor eksoza değilmi?? lütfen bırakın o kadarda olsun. buna hiçbir şekilde sorun denmez ki
    şu an sizin yerinizde olmak isteyen, o sorun olarak gördüğünüz eksoz seslerini bile duymak isteyen, 1-2 lt varsın fazla yaksın diyen, bu arabanın hayaliyle yaşayan insan varki..
    ama tüm bunlar rağmen hala İnsignia mdan soğudum diyosanız sizin için hayırlısı olsun

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Geriye dönüp bakmayacaksanız... ! satın derim
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

abi sen her haftasonu 1000 km mi yapıyosun..? eğer o kadar yol yapıyosan bu İnsignia olur ya da olmaz, senin kendine yapacağın en güzel şey ne biliyormusun, bi an önce aracını satıp dizel bir araç almak bence 2.0 CDTI 130 HP İnsignia sana fazlasıyla yeter bunun için.. eğer piyasada az yakan benzinli uygun bir araç bulursan hiç kaçırma derim. ama benzin fiyatları olsun arabanın benzinli olması olsun, seni yakıt konusunda yeterince sıkıntıya sokar bu durumda tekrar benzinli araç alman hiç doğru olmaz. yapacağın en iyi şey dizel bi araç almak.. İnsignia dan sonra eğer gerçekten avensis olsun passat olsun ya da diğer markalar, seni gerçekten memnun edecekse, aracını aramayacaksan satı abi aracını.. başka markalara modellere bak hangisi yatarsa kafana onu al hem için rahat olur hemde yakıt derdinden kurtulursun dizel alınca. ama sana da önerebileceğim tek araba, İnsignia. satıp başka araç alırsan eğer bunu daha iyi anlarsın yeni ecoflex dizel motoru da zaten ne yaktığı ortada.. fiyatı da ortada.. herşeyiyle İnsignia yani.. İnsignia m olmasa da sana bunları söylerdim çünkü gerçekten bahsettiğin şeyler bi sorun değil abi.. hani motorda bi arıza çıksa, bi problemi olsa aracın, peki diyecem abi ama gerçekten bunda arabadan soğunacak birşey yok.. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin sizin için eN hayırlısı olur inşallah.. saygılarımla..

Yorum

muratcığım çok teşekkür ederim katkılarındn dolayı.. her hafta sonu tabiki 1000 km yapmıyorum ... tmm dizel insgnia bakacağım burada ankara da ... selamlar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
            abi sen her haftasonu 1000 km mi yapıyosun..? eğer o kadar yol yapıyosan bu İnsignia olur ya da olmaz, senin kendine yapacağın en güzel şey ne biliyormusun, bi an önce aracını satıp dizel bir araç almak bence 2.0 CDTI 130 HP İnsignia sana fazlasıyla yeter bunun için.. eğer piyasada az yakan benzinli uygun bir araç bulursan hiç kaçırma derim. ama benzin fiyatları olsun arabanın benzinli olması olsun, seni yakıt konusunda yeterince sıkıntıya sokar bu durumda tekrar benzinli araç alman hiç doğru olmaz. yapacağın en iyi şey dizel bi araç almak.. İnsignia dan sonra eğer gerçekten avensis olsun passat olsun ya da diğer markalar, seni gerçekten memnun edecekse, aracını aramayacaksan satı abi aracını.. başka markalara modellere bak hangisi yatarsa kafana onu al hem için rahat olur hemde yakıt derdinden kurtulursun dizel alınca. ama sana da önerebileceğim tek araba, İnsignia. satıp başka araç alırsan eğer bunu daha iyi anlarsın yeni ecoflex dizel motoru da zaten ne yaktığı ortada.. fiyatı da ortada.. herşeyiyle İnsignia yani.. İnsignia m olmasa da sana bunları söylerdim çünkü gerçekten bahsettiğin şeyler bi sorun değil abi.. hani motorda bi arıza çıksa, bi problemi olsa aracın, peki diyecem abi ama gerçekten bunda arabadan soğunacak birşey yok.. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin sizin için eN hayırlısı olur inşallah.. saygılarımla..
            Murat abi sonuna kadar katılıyorum sana
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

murat bey fikrimin değişmesinde gerçekten çok yardımcı oldun ...teşekkür ederim...

Yorum

dizel insignia bakacağım tek alternatifi yeni gelecek yeni volvo s60 1.6 dizel otomatik olacak....

Yorum

evet yeni s60 da iyi bir alternatif..
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

sanırsam 115 bg 270 tork oldu şubatda türkiyedeymiş galiba...

Yorum

muratcığım çok teşekkür ederim katkılarındn dolayı.. her hafta sonu tabiki 1000 km yapmıyorum ... tmm dizel insgnia bakacağım burada ankara da ... selamlar...
                      murat bey fikrimin değişmesinde gerçekten çok yardımcı oldun ...teşekkür ederim...
                      estağfurullah abi.. naptım, ben bişey yapmadım ki.. içinde İnsignia sevgisi olmasaydı arabanın kıymetini bilmeseydin zaten bu kararı almayacaktın
                      için sonuna kadar rahat olsun abi.. şu an koltuğuna oturduğun kullandığn arabaya sahip olmak isteyen hayaliyle yatıp kalkan nice insanlar var.. bu ayrıcalığı yaşadığımız için şükretmeliyiz ilk önce.. inşallah tek sorunun rölanti sesi olur abi, 2 lt daha fazla yakması olur, eksoz sesi olur Allah beterinden esirgesin..
                      hayırlısı olsun diyelim..

Yorum

Ben aynı fiyata 1.6 dizele 2.0 dizeli tercih ederim.Rakam 60-70 lere çıkıyorsa 2.0 motor alınır. 1.6 motorla 2.0 motorun aynı fiyata satılması fırsatçılıktır,müşteriyi enayi yerine koymaktır.

Yorum

130 hp lik AS şanzımanlı aracın yakıt tüketimi
                          Şubat 2010 da basılan katalogda 9.2, 5.1, 6.6
                          Eylül 2010 da 8.1, 4.7, 5.9

Opel ya motorları geliştirip(!) yakıt tüketimini düşürmüş.Ya da bu işte bir katakulli var.
                          Bakalım diğerleri farklı mı?
                          140 hp lik dizel DSG li passat bakın ne yapmış
                          Aynı motor aynı şanzıman 2010 daki katalogda yakıt tüketimi 7.8-5.0-6.0
                          2011 modellerde 6.3-4.5-5.2
                          Vay be ne gelişim ama!

Yorum

2011 modelleri test ederken saatte 70 km/h sabit gidilerek bu teste ulaşmışlar abi. ben onu konuştum hatta burda VW bayide.. adam bile alıcıların bu değerleri elde etmeleri imkansız diyor ben gelenlere soranlara hep 7-7.5 lt ortalama diyorum diyor
                            bence bu VW nin göz boyamasından farklı bi tutum değil.. millete herşeye rağmen hep VW demeye çalıştırıyorlar ama artık yavaş yavaş VW yerinde saymaya başlıyor.. ben bu saatten sonra VW nin öyle akıl almaz tasarımlar ortaya koyacağını hiç sanmıyorum.. adamlar bi stendart getirme peşindeler.. ama bunu yaparken eski imajını yavaş yavaş kaybediyolar bence
                            DSG şanzıman olmasa kim bi VW alır..? bak yakında Opel de çift kavramalı otomatik bi şanzıman geliştirip araçlarını satışa çıkaracak, geçenlerde konusu da geçmişti Yeni Astra ile ilgili bi konuda, hele bi o şanzıman çıksında görün bakalım Opel mi prim yapıyor araçlarında VW mi bu benim düşüncem.. bilmiyorum bu konuda daha farklı ne düşünülüyor..
                            saygılar..

Yorum

Bende bu verilerin bir aldatmaca olduğunu belirtmek istedim.Dün öyleydi, bu gün böyle. Yersen.
                              Yakında Opel de çift kavramalı otomatik bir şanzıman geliştirip araçlarını satışa çıkaracak
                              Yanlız şunuda söyleyeyim Opel'in yeni yaptığı şeylerden uzak durmak gerekir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uzman
                                Bende bu verilerin bir aldatmaca olduğunu belirtmek istedim.Dün öyleydi, bu gün böyle. Yersen.
                                Yakında Opel de çift kavramalı otomatik bir şanzıman geliştirip araçlarını satışa çıkaracak
                                Yanlız şunuda söyleyeyim Opel'in yeni yaptığı şeylerden uzak durmak gerekir.

+1

Yorum

İşleniyor...
                                X