Ama, önünün biraz kısılması hoş olabilirmiş. Daha keskin bakabilir. Hala hala mükemmel tasarıma sahip olduğunu düşündüğüm kasanın ( makyajsız hali )
Biraz daha ön bölümünün incelmeye gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha keskin ve daha kararlı hatlar... Ayrıca, makyajlı kasanında arka stopların Opel amblemi krom çıtanın dibinden içeri doğru uzamanını hiç sevemedim. Arkayı dar ve basit gösteriyor sanki. Zevkler ve renkler tartışılmaz. oleyy oleyy oleyy oleyy
eneee 1907 olmuşum ya la. FENERBAHÇEEEEEE
Edit:
Bir müddet değişmesin diye editliyorum. Teşekkürler Fatih abi
Mesajlarınızdan çok faydalı bilgiler alıyoruz Ali Bey. Nice 1907'ler diliyorum.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
bunun gibi olursa çok hoş bir tasarım. dış görünüş itibari ile iç mekanında genişleyeceği tahmin edilebilir. bu tasarımı kesin alırım.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
2017 insignia Hayırlı olsun
https://www.youtube.com/watch?v=c32DbuA8Os0
Ekleme: Yeni insignia olduğu kanaatine nasıl vardığımı da açıklayayım. Birincisi opel fabrikasında kaçak çekilen fotolardaki aracın geometrisi ile bu videodaki aracın geometrisi aynı. İkincisi de arka stoplar yeni astra k ile benzer. Tabi eğer yeni omega diye çıkarsa orasını bilemem ama opel'in böyle bir araç çıkaracağı kesin.
1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Yorum