Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Opel İnsignia 2017

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Opel İnsignia 2017

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Paylaşım için teşekkürler Fatih abi,

Araçlarımız ne kadar zarif olsa da bu sınıfta özellikle arka yaşam alanı genişliği adına yeni neslin biraz daha köşeli olması beklenebilir; bazen > 1.85 arkdaşlarım ya da yakınların arkaya oturduklarında başları tavana değiyor, aynı şekilde arka diz mesafesi de sınıf ortalamasına göre pek iyi değil, bu sınıfta olmaması gereken şeyler.
    2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Fatih ağbi kesin bilgimi.?

Yorum

Bir onceki nesilde insignia opelin diger modellerine ilham olmustu simdi ise sanki yeni lansmani yapilan astradan esinlecekler bu aracta photoshop olabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Photoshop gibi sanki.yan taraf aynen duruyor hiçbir değişiklik yok en azından yan profildede değişiklik yapılması lazım.gerçi astra da pek değişiklik yok gibi ama.
          Eğer bu tasarımla gelirse 2009 da yaptığı etkinin 10 da birini yapmaz açıkcası bende en ufak bir heyecan uyandırmadı.
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

umarım böyle gelir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
              Photoshop gibi sanki.yan taraf aynen duruyor hiçbir değişiklik yok en azından yan profildede değişiklik yapılması lazım.gerçi astra da pek değişiklik yok gibi ama.
              Eğer bu tasarımla gelirse 2009 da yaptığı etkinin 10 da birini yapmaz açıkcası bende en ufak bir heyecan uyandırmadı.
              Kesinlikle katılıyorum, böyle gelirse bu forumdakilerin %60-70'i bunu almaya heves etmez bence.
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Avrupa da Ağustos'tan sonra üretilen araçlar bir sonraki yıl modeli olarak isimlendiriliyor değil mi? Yani artık üretim bandından çıkanlar 2016 model oluyor yanlış mı biliyorum

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                  Avrupa da Ağustos'tan sonra üretilen araçlar bir sonraki yıl modeli olarak isimlendiriliyor değil mi? Yani artık üretim bandından çıkanlar 2016 model oluyor yanlış mı biliyorum
                  Eskiden Türkiye dede öyleydi.. simdi oyle degil. 2015 de üretilen arac model yılı ağustostan sonrada uretim bandından çıksa 2016 olamiyor diye biliyorum..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

ilk resimdeki gibi olursa çok kötü bence şahin tamponu gibi one
                    [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

200 Kg ile 300 kg arası ağırlıktan düşüş ve güncel kasaya göre genişleme . 2017 yılında sahalardaymış. Monza ile benzerliği dikkat çekiyor . Maliyet düşürmek için yapılan keskinleştirme hatları daha belirgin kılmış.

Yorum

Ön ızgarayı da değiştirseler daha güzel durur gibi geliyor.Sadece far ve tampon değişmiş bir görüntü geldi.Ama asaleti her zamanki gibi.
                        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Guzel bir photo shop olmus

Yorum

Eskiyle yeniyi kopyala yapıştırla yamamışlar. Orjinal yeni versiyon daha iyi Bu Photoshop başarısız olmuş...
                            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Ama, önünün biraz kısılması hoş olabilirmiş. Daha keskin bakabilir. Hala hala mükemmel tasarıma sahip olduğunu düşündüğüm kasanın ( makyajsız hali )
                              Biraz daha ön bölümünün incelmeye gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha keskin ve daha kararlı hatlar... Ayrıca, makyajlı kasanında arka stopların Opel amblemi krom çıtanın dibinden içeri doğru uzamanını hiç sevemedim. Arkayı dar ve basit gösteriyor sanki. Zevkler ve renkler tartışılmaz. oleyy oleyy oleyy oleyy

eneee 1907 olmuşum ya la. FENER BAHÇEEEEEE

Edit:
                              Bir müddet değişmesin diye editliyorum. Teşekkürler Fatih abi
                              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Nice mesajlar ali

Yorum

İşleniyor...
                                X