Merhaba benim aracın şahsi nosu vs. Çıkmış ve şu an kod 42 görünüyor bu gemide mi demek oluyor ve şahsi No yada sipariş No ile takibi nasıl yapıyoruz? Heyecan dorukta
Bu arada dün malum siteye akşam 18:00'de verdiğim satılık ilanıyla aracımın bu sabah kaparosunu aldım alıcısına hayırlı olsun, bu da farklı bir hüzün Pazartesi veda edeceğim ama alan genç öğretmen arkadaşta severek binecek bu avunduğum tarafı bu.
Hayırlısı olsun abi inşallah yenisine de kısa zamanda kavuşursun
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Merhaba
Aranıza yeni katıldım. Insignia 1.6 Dizel Otomatik Cosmo (paketsiz) aracımı heyecanla geçtiğimiz c.tesi teslim aldım.
Henüz 120 km'de.
Şehirlerarası yakıt tüketimi 100 km'de 5.1 litre... İnanılır gibi değil..
Burayı okuyan ve aklında soru işareti olanlara sesleniyorum;
- Hayır kasa ağır gelmiyor. Yeni motorun çekişi çok ama çok iyi
- Hayır otomatik vites sorunsuz. İhtiyacınız olduğunda hemen devreye giriyor.
- Turbo 2000 devirlerde devreye girdiği için çoğu durumda vitesi düşürmeden ani hızlanma mümkün
- Yeni motor gerçekten çok sessiz. Arkaaşlarınız dizel olduğuna inanmayacaklar
- Konfor, yol tutuş, donanımlar ile gerçek bir D sınıfı. Paranın tam karşılığı.
En ufak tereddüt yaşayanlara test etmekten çekinmeyin derim...
İyi ki almışım
urock
hayırlı günlerde kullanmnız dileğiyle
insiignia candır yakıt cimrisidir
iyiakşamlar...aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah..dizel cosmolarda intellink bilgi sistemi diğer insignialardan farklımı telefonun ekranını ekrana aktarabiliyromuyuz tüm içeriğiyle mesala
Merhaba benim aracın şahsi nosu vs. Çıkmış ve şu an kod 42 görünüyor bu gemide mi demek oluyor ve şahsi No yada sipariş No ile takibi nasıl yapıyoruz? Heyecan dorukta
Bu arada dün malum siteye akşam 18:00'de verdiğim satılık ilanıyla aracımın bu sabah kaparosunu aldım alıcısına hayırlı olsun, bu da farklı bir hüzün Pazartesi veda edeceğim ama alan genç öğretmen arkadaşta severek binecek bu avunduğum tarafı bu.
kod 42 araç gemide demek oluyor ,siz sadece geminin ismini bayii den öğrenip aşağıda paylaşacağım linkten geminin nerede olduğunu öğreneceksiniz ve Türkiye´ye ne zaman iner bakacaksınız misal benim araç bu gece 3 gibi İzmit limanında olacak
Bir an yeni aracınız için ilan verdiniz zannederek üzülmüştüm. Neyse ki sonra anladım. Biz de sizin gibi heyecanla bekliyoruz
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Bir an yeni aracınız için ilan verdiniz zannederek üzülmüştüm. Neyse ki sonra anladım. Biz de sizin gibi heyecanla bekliyoruz
yok eski aracı sattım yenisini daha göremedim bile ihihi
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Bugün Muharrem ve bir akrabası ile test sürüşüne çıktık, araç ayarlarında çarpışma sistemi ile ilgili "uyarı ve frenleme" açıktı, makasa girerken sol köşe diğer araca çok yaklaşınca araba anında frenledi çakılıp kaldık ihihi
Bugün Muharrem ve bir akrabası ile test sürüşüne çıktık, araç ayarlarında çarpışma sistemi ile ilgili "uyarı ve frenleme" açıktı, makasa girerken sol köşe diğer araca çok yaklaşınca araba anında frenledi çakılıp kaldık ihihi
Bu özellik hangi pakette ?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Çevre görüş 2 olabilir
Ben trafik içerisinde öndeki araç frenlerken arkadan frensiz yaklaşıp uyarı verdirebildim ama güvenemediğimden araç frenlemeden kendim frene bastım.
Ama test sürüşünde makas atarken sol köşe arabaya bayağı yaklaşınca kendi frenledi ve anında yavaşladı, öndeki ekranda çarpışma uyarısını farkedene kadar ne olduğunu kestiremedim bir an
Makas yaparken bu özellik kapatılmalı demekki kazayı önleyecem derken kaza yaptırabilir.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Her zaman açamıyorum forumu.Hayırlı olsun diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.Şu anda 500 km deyim .İzmir içinde 35 km ortalama hızda 6.3 yakıt ortalama yazıyor.
Yorum