resimlere bakınca araç afyondan alınmış. afyon kütahya 100 km. desek 325 km nerede yaptı bende merak ettim bir de afyonu nasıl tercih ettiyse,pek bi indirim yapmıyordu burası..
2015 1.6 dizel otomatik insignia cosmo stil paket+koltuk ısıtma
İlandaki fotoğraftan anlaşıldığı üzere CDTI yazısının sadece I harfi kırmızı olacak.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Evet arkadaşlar haberler maberler derken araçlar bayilere geldi test sürüşleri başladı ve bu gün bende aracı Opel Odakta test ettim 19 jantlı flexili deri koltuklu bir sürü opsiyonunda üzerinde barındıran 1.6 diezel 136 beygirlik aracı çağrı ile test ettik günün sonunda araç performans aracı değil araç keyifli sürüş bekleyen ekonomik olan teknolojik olarak yüksek donanımlara sahip olan yine dediğim gibi verdiğiniz para karşılığında alınacak en güzel araç Sessiz,Konforlu,Ekonomik.
Öndeki aracı takip etme özelliğini test ettik baya başarılı
Muharremde test etti videoyu akşama yükler
Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun güzel bir araç.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Evet arkadaşlar haberler maberler derken araçlar bayilere geldi test sürüşleri başladı ve bu gün bende aracı Opel Odakta test ettim 19 jantlı flexili deri koltuklu bir sürü opsiyonunda üzerinde barındıran 1.6 diezel 136 beygirlik aracı çağrı ile test ettik günün sonunda araç performans aracı değil araç keyifli sürüş bekleyen ekonomik olan teknolojik olarak yüksek donanımlara sahip olan yine dediğim gibi verdiğiniz para karşılığında alınacak en güzel araç Sessiz,Konforlu,Ekonomik.
Öndeki aracı takip etme özelliğini test ettik baya başarılı
Muharremde test etti videoyu akşama yükler
Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun güzel bir araç.
clapclap clapclap clapclap
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Fatih abi bunu yapmayacaktınız şimdi bendeki heyecan 100 kat arttı ,birde ACC baya iyi çalışıyor demişsin peki şehir içi sıkışık trafikte yeterli oluyormu.
Yorum