tanertudor kardeş eğer cosmo dizel otomatiği 102bine veriyorsa kaporanı hemen ver bağla arabayı nasıl fiyat o yanlışlık var bence liste fiyatı 111.900 4bin kampanya düş 107.400 enterasan
siz nekadar fiyata sipariş verdiniz? bende filexi paket düşünüyorum aslında ama kafamda çevre görüş 2 de var. kararsızım.
ben 104,105 ve enson 102 bin lira fiyatlar aldım şimdiye kadar. üstelik opel aracımda hiç olmadı. 1500 TL internette hediye çeki var onu kullandınız mı?
102bine sabit fiyat garantisi de veriyorlar mı?biz 31 ağustosta 101 bin TL fiyat almıştık cosmo için. çevreye göre en iyi fiyat uşakta. diğer başlıkta yazmıştım oyüzden uşaktanda fiyat alın diye
2015 1.6 dizel otomatik insignia cosmo stil paket+koltuk ısıtma
Antalya Antoto ne zaman geliyor biliyor musunuz? ihihi
afyonu orada komşum çalıştığı için biliyorum. uşak'ı da aracı oradan aldığımız için biliyorum. antalya'dan haberim yok malesef. 31 ağustosta orası da cosmo için 100bin TL fiyat vermişti iyi fiyattı
2015 1.6 dizel otomatik insignia cosmo stil paket+koltuk ısıtma
arkdaşlar biraz önce afyon bayi ile görüştüm 1.6 dizel otomatikler gelmiş, benzinlilere rağbet yok sanırım ay içinde bekliyoruz dedi, aynı durum ısparta içinde geçerli
Yorum