Evet arkadaslar yeni insignia alacak kişilere şunu söyliyeyim,flexi mutlaka olmalı bunu kullananlar çok daha iyibilir 3000 tl gibi bir opsiyondu zamanında yani en önemli özellliği flexi dir insignianın
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Bugün Uşak opel bayii ile görüştüm. 1.6 dizel otomatik cosmo paket için fiyat istedim. ekim ayında beyaz renk gelecekmiş sanırım. 102 bin fiyat verdi. eskişehir 105 binde bırakmıştı. benim golf aracın özelliklerini verdim takas için ne fiyat verecek acaba şuan beklemedeyim. birde kaç gündür tork konvertör vistesleri araştırıyorum. şehir içinde 1 l fazla yaktığını ve güç kaybı yaptığını okudum hep. kullanan arkadaşlar memnunlarmı bu vites nasıl sizce? torkun ne kadarını harcıyordur? birde flexri paketin özelliği tam olarak nedir sürüş sırasında otomatikmi yoksa elle kontrol edilerekmi işlev görüyor?
tanertudor kardeş eğer cosmo dizel otomatiği 102bine veriyorsa kaporanı hemen ver bağla arabayı nasıl fiyat o yanlışlık var bence liste fiyatı 111.900 4bin kampanya düş 107.400 enterasan
Yorum