ya Opel HB den sedana qeçmeyi iyi biliyor nasıl bi tasarım yapacağını qerçekten biliyor.. bundan önceki kasalara bakın, Astra lar hep HB çıktı ve sedan kasasını qerçekten çok qüzel yaptılar adamlar ve araba da hala ekmek su qibi satılıyor..
+1
şaka mı yapıyorsun? ihihi şuan satılan sedanın tasarımını büyük çoğunluk beğenmiyor. çok garip, birazda şapşal bir görüntüsü var ama satıyor orası ayrı
GM Avrupa Mühendislik departmanının 1 numaralı ismi Rita Forst ile yapılan röportajın haberini daha önce de paylaşmıştım. Forst'un yaptığı açıklamaya göre halen üzerinde çalışılan yeni 1.6 dizel motor ailesi 2013'de piyasada olacak.
GM Avrupa Mühendislik departmanının 1 numaralı ismi Rita Forst ile yapılan röportajın haberini daha önce de paylaşmıştım. Forst'un yaptığı açıklamaya göre halen üzerinde çalışılan yeni 1.6 dizel motor ailesi 2013'de piyasada olacak.
Millet okeye dönüyor bunlar hala üzerinde mi çalışıyor:S Neyse her Türk gibi sağlık olsun, hayırlısı olsun diyeyim bende
1.7 125 hp güzel olurdu aslında ..... ama vergi sistemimiz saçma onun yerine 1.6 125 olsa dadından yenmezdi. Bu arada insignia tasarm olarak daha iyi merak ettiğim 1.4 turbo ile astra hb arasında 2000 tl var sedan ile aynı fiyatamı satıcaklar insigniayı ? ihihi
1.7 125 hp güzel olurdu aslında ..... ama vergi sistemimiz saçma onun yerine 1.6 125 olsa dadından yenmezdi. Bu arada insignia tasarm olarak daha iyi merak ettiğim 1.4 turbo ile astra hb arasında 2000 tl var sedan ile aynı fiyatamı satıcaklar insigniayı ? ihihi
1.7 130hp dizel mevcut zaten kaldıki corsa ve astranın aynı fiyata olan modelleride var astranında insignia ile aynı fiyat olanları da var 2.0cdti astra 1.4 insigniadan pahalı ki normal durum
1.7 130hp dizel mevcut zaten kaldıki corsa ve astranın aynı fiyata olan modelleride var astranında insignia ile aynı fiyat olanları da var 2.0cdti astra 1.4 insigniadan pahalı ki normal durum
Normal olmasına normal de mevzu aynı motorda fiyatın bu kadar yakın olması? Ben aradaki ufak farka kıyıp insignia aldım inanıyorum ki birçok insan böyle yapıcaktır.... Yoksa saçma ötv ye lafım yok.....
Yorum