Resimleri bir otomobil dergisinden çektim.İlerleyen zamanlarda haberi çıkar zaten.Bence abisinin canını acıtır bu Bir de yeni jetta nın ihihi DSG tarzı bir şanzıman geliştirilecek diyor. Resmin boyutunu küçültmedim yazıyı okuyabilesiniz diye.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Ben demi değiştirsem astra sedanla acaba gayet güzel olmuş.
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Astra Sedan Türkiyede tutar
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
tek kelimeyle harika qörünüyor... ya Opel HB den sedana qeçmeyi iyi biliyor nasıl bi tasarım yapacağını qerçekten biliyor.. bundan önceki kasalara bakın, Astra lar hep HB çıktı ve sedan kasasını qerçekten çok qüzel yaptılar adamlar ve araba da hala ekmek su qibi satılıyor..
ah şu değer kayıpları olmasa, şu çift debriyajlı otomatik şanzıman bi qelse, şu süspansiyonları sertlikten kurtarsalar artık, yumuşak süspansiyona qeçseler, panaromik cam tavan ve otomatik park pilotu olsa Opel qerçekten çağ atlar yemin ederim.. dknow
[quote=efemuratt ] tek kelimeyle harika qörünüyor... ya Opel HB den sedana qeçmeyi iyi biliyor nasıl bi tasarım yapacağını qerçekten biliyor.. bundan önceki kasalara bakın, Astra lar hep HB çıktı ve sedan kasasını qerçekten çok qüzel yaptılar adamlar ve araba da hala ekmek su qibi satılıyor..
ah şu değer kayıpları olmasa, şu çift debriyajlı otomatik şanzıman bi qelse, şu süspansiyonları sertlikten kurtarsalar artık, yumuşak süspansiyona qeçseler, panaromik cam tavan ve otomatik park pilotu olsa Opel qerçekten çağ atlar yemin ederim.. dknow
ilave olarak start/stop tusu, keyless go, yan aynalarda sinyal, daha kaliteli bi ses sistemi....
ya Opel HB den sedana qeçmeyi iyi biliyor nasıl bi tasarım yapacağını qerçekten biliyor.. bundan önceki kasalara bakın, Astra lar hep HB çıktı ve sedan kasasını qerçekten çok qüzel yaptılar adamlar ve araba da hala ekmek su qibi satılıyor..
şaka mı yapıyorsun? ihihi şuan satılan sedanın tasarımını büyük çoğunluk beğenmiyor. çok garip, birazda şapşal bir görüntüsü var ama satıyor orası ayrı
Yorum