Kurucuları tebrik ederim 3.600 uyede biri oldugum için kendimi şanslı hissettim.))) etkinliklere katılamazsam da hayranlıkla izliyorum. Tekrar tebrik ederim.
Kurucuları tebrik ederim 3.600 uyede biri oldugum için kendimi şanslı hissettim.))) etkinliklere katılamazsam da hayranlıkla izliyorum. Tekrar tebrik ederim.
Sizlerin desteği olmasaydı bu güzel başarıyı elde edemezdik desteğiniz için teşekkürler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Araba seçimim İnsignia olduğu için hiç pişmanlık duymadım bugüne kadar. Birgün mecburen satarsam duyacağım pişmanlık için şimdiden karalar bağladım. Bu arabayı kullanan Arkadaşlarımızı burada tanıma fırsatı buldukça Aracıma olan sevgim daha da arttı. Bu bağlılığınız ve artık sosyal Medyada sesimizin duyulmasında katkısı olan Tüm Yöneticilerimize ve onlara desteğini esirgemeyen İnsignia Ailesine başarılarının ve bağlılıklarının devamını dilerim.
Ali Bey citroen değil mustang kullansa biz onu biliyoruz ki Kalbi hep İnsignia da. )
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Son haber çok iyi.
Yalnız katılım olarak Eskişehir organizasyonunu geçmemiz lazım.
Kesinlikle bir tez konusu. InsigniaTeam'de olan bitenleri anlayan Türkiyemizi de anlamış olur. Mikro bir Türkiye'yiz.
Hatta bi yönü ile özlenen Türkiye'nin haliyiz.
Yorum