Odak'a da dizeli gelmis sanirim
Tam anlam veremedigim bir konu var, opsiyon listesinde navigasyon ayriyetten gozukuyor ama cosmoda 8inc renkli ekran standart. Navisiz renkli ekranlarda olacak herhalde?
odakta varmı cagrı? hafta ici odaktayım allah kısmet ederse.ben 1,4 siparis edecem yine galiba 1,4 yakıtı 3,7 gözüküyor dogruysa bu oran cok iyi.1,4 siparisi vercem..eski 1,4 den cok memundum yine 1,4 140 bg alacam galıba
Var abi, bende izinde oldugum icin fotolardan gorebildim ancak
ne zaman dönüyorsun?siparis etigimde sen veya tarkla berber vercem siparsi 1,4 en fulunu eskisi gibi ses sitemi farmıs jantmıs vs. ugrasmayalım en fulu olsun
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
İntelli linkte navi yok geri görüş yok,bu bence bi eksiklik,ek olarak ön kısımda kapı acma kollarının oraya sonunda aydınlatma koymuşlar.vites altı gene yok.bagaj kısmında bulunan 3.stop lambası tamamen siyah,egsozlar iç kısımda cift çıkış krom uç yok..
Odak'a da dizeli gelmis sanirim
Tam anlam veremedigim bir konu var, opsiyon listesinde navigasyon ayriyetten gozukuyor ama cosmoda 8inc renkli ekran standart. Navisiz renkli ekranlarda olacak herhalde?
odakta varmı cagrı? hafta ici odaktayım allah kısmet ederse.ben 1,4 siparis edecem yine galiba 1,4 yakıtı 3,7 gözüküyor dogruysa bu oran cok iyi.1,4 siparisi vercem..eski 1,4 den cok memundum yine 1,4 140 bg alacam galıba
Yalnız siz karıştırmışsınız. 3.7lt karma tüketimi olan 2lt dizel ve 140bg olan modeli... ne yazık ki hiç bir benzinli öyle yakamaz...
Yorum