Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Opel Insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Opel Insignia

Orjinal yazı sahibi: karyurekli
    Orjinal yazı sahibi: cagri
    Odak'a da dizeli gelmis sanirim
    Tam anlam veremedigim bir konu var, opsiyon listesinde navigasyon ayriyetten gozukuyor ama cosmoda 8inc renkli ekran standart. Navisiz renkli ekranlarda olacak herhalde?
    odakta varmı cagrı? hafta ici odaktayım allah kısmet ederse.ben 1,4 siparis edecem yine galiba 1,4 yakıtı 3,7 gözüküyor dogruysa bu oran cok iyi.1,4 siparisi vercem..eski 1,4 den cok memundum yine 1,4 140 bg alacam galıba
    Var abi, bende izinde oldugum icin fotolardan gorebildim ancak
    InsigniaTEAM

Yorum

ne zaman dönüyorsun?siparis etigimde sen veya tarkla berber vercem siparsi 1,4 en fulunu eskisi gibi ses sitemi farmıs jantmıs vs. ugrasmayalım en fulu olsun
      ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

İntelli linkte navi yok geri görüş yok,bu bence bi eksiklik,ek olarak ön kısımda kapı acma kollarının oraya sonunda aydınlatma koymuşlar.vites altı gene yok.bagaj kısmında bulunan 3.stop lambası tamamen siyah,egsozlar iç kısımda cift çıkış krom uç yok..
        1.3 CDTI 115 hp 270nm Astra J Sport Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          Odak'a da dizeli gelmis sanirim
          Tam anlam veremedigim bir konu var, opsiyon listesinde navigasyon ayriyetten gozukuyor ama cosmoda 8inc renkli ekran standart. Navisiz renkli ekranlarda olacak herhalde?
          odakta varmı cagrı? hafta ici odaktayım allah kısmet ederse.ben 1,4 siparis edecem yine galiba 1,4 yakıtı 3,7 gözüküyor dogruysa bu oran cok iyi.1,4 siparisi vercem..eski 1,4 den cok memundum yine 1,4 140 bg alacam galıba

Yalnız siz karıştırmışsınız. 3.7lt karma tüketimi olan 2lt dizel ve 140bg olan modeli... ne yazık ki hiç bir benzinli öyle yakamaz...
          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Kesinlikle 160 hp nin biraz daha evcilleştirilmiş hali..ECOFLEX urock
            İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

neten arastırdım farkılı verıler verılıyor..farklı oto haberlerın'de 2 lt dizel 3,3 1,4 140 bg 3,7 yakıt tüketmi yazılmıs 1,6 170 bg 6,1 lt bır kac farklı oto haberlerınde kokudum..
              net bisey yok galiba
              ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Çağrıcım gösterge panelindeki sistemi karıştırmanı şiddetle tavsiye ediyorum
                1.3 CDTI 115 hp 270nm Astra J Sport Beyaz

Yorum

neten arastırdım farkılı verıler verılıyor..farklı oto haberlerın'de 2 lt dizel 3,3 1,4 140 bg 3,7 yakıt tüketmi yazılmıs 1,6 170 bg 6,1 lt bır kac farklı oto haberlerınde kokudum..
                  net bisey yok galiba

net olarak söyleyebilirim ki, 2.0lt dizel motorun 140bg modeli 3.7lt tüketiyor... 3.3lt değeri şehir dış ortalamasıdır...
                  1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

1.6 turbo otomatik sanırım resimdeki. gösterge paneli güzel olmuş ama her zamanki gibi bazı güzel özellikleri kaybolmuş (egzos çıkışları)

Yorum

Odak'taki araç 1.6T 170 hp Active Select
                      Yarından itibaren test için hazır

Yorum

Çağrı beni test listesine yazdırsana kardeşim
                        Belki alırım 1,4’ü verip yenisini alırım
                        [center]
                        İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Yorum

Karartılmış arka cam olayı tamam artık, corsadan sonra iyi oldu

Yorum

YILMAZ abi teste beraber gidelim belki bende değiş tokuş yaparım

Yorum

Tabi tabi arabalarınızı 45'e sayarlar, 85'e yeni araba satarlar. Bayağı kar edersiniz

Yorum

İşleniyor...
                                X