Ben de şimdi çektiğim resimleri yüklemeye çalışıyordum . Pek beceremedim aslında . Bugün servise bıraktığım arabayı showroomda beklerken , birden arka kapıdan giren yeni canavar içtiğim kahveyi elimden atmama neden oldu . . Keyless go ve touchpad özelliği hoşuma giden detaylardı.
Odak'a da dizeli gelmis sanirim
Tam anlam veremedigim bir konu var, opsiyon listesinde navigasyon ayriyetten gozukuyor ama cosmoda 8inc renkli ekran standart. Navisiz renkli ekranlarda olacak herhalde?
Tam anlam veremedigim bir konu var, opsiyon listesinde navigasyon ayriyetten gozukuyor ama cosmoda 8inc renkli ekran standart. Navisiz renkli ekranlarda olacak herhalde?
odakta varmı cagrı? hafta ici odaktayım allah kısmet ederse.ben 1,4 siparis edecem yine galiba 1,4 yakıtı 3,7 gözüküyor dogruysa bu oran cok iyi.1,4 siparisi vercem..eski 1,4 den cok memundum yine 1,4 140 bg alacam galıba
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum