Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia Fiyatları Hakkında..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel İnsignia Fiyatları Hakkında..

Orjinal yazı sahibi: Mehmet_72
    Orjinal yazı sahibi: Pamperos
    bu 2011 insignialarda herhangi bir teknolojik değişim ya da donanim farki olacakmi peki arkadaslar? bana satin alirken soylenen oyle bir değişim olmuyacagi yonundeydi.
    Bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.

Acıkcasi eger oyle bir değişikliğe giderlerse kötü olur çünkü bana bir değişiklik olmucak dendiği için ve de fiyat avantajindan dolayi 2010 aldim. fakat düşününce bu fiyatlarda bukadar kampanya yapilmasi ve düşmesi acaba yeni bir değişiklik oncesi stok eritme haraketi olarak nitelendirilebilirmi? bilgisi olan varmi arkadaslar bu 2011 modeller hakkinda?
    Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

eğer böyle bir değişiklik olacaksa dahi bu otomatik olarak fiyatlara da yansıyacaktır, siz her halukarda araclarınızı uygun fiyattan almış oldunuz bence, o nedenle dert edecek bir sey yok sizin için.
      opel yakıt konusunda hemen ekimde gelecek araclarda birseyler yapabilir mi bilemem ama bu konuyla ilgili birseyler yapmaları gerektiği kesin. Ayrıca şu 1.6 180HP motor araclarda otomatik şanzıman istiyorum birçok insan gibi.

Yorum

bu arada şu habere de bi bakabilirsiniz:

Yorum

Güncel olması açısından Opelin resmi sitesinde bulunan fiyatların linkini ekliyorum.

Sebebi : Opel fiyat yazınca aramalarda ilk sayfada Insigniateam' den bu sayfa çıkıyor konu eski kaldığı için bu mesaj ile güncelledim. .
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Abi, bildiğim kadarı ile cari açığı kapatmak için filan ÖTV ye zam getirecek devlet, zam gelirse ondan gelir. Bende daha bugün duydum...

Yorum

İşleniyor...
            X