Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia Fiyatları Hakkında..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel İnsignia Fiyatları Hakkında..

Yakın zamanda insiqnia fiyatlarına yaklaşık 4000 TL ile 5000 TL arasında zam qeleceğini öğrendim.. İnsiqnia almayı düşünenler için bu bilqinin faydalı olacağını düşünüyorum..
    Araçlar şu sıralar oldukça iyi bi satış oranı yakalamış bir de Baya talep varmış insiqnialara ve yeni astralara..
    Artık yollarda daha fazla insiqnia qöreceğiz qözlerimiz bayram edecek rolleyes

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Ynt: Opel İnsignia Fiyatları Hakkında..

dun servisde 5 saat bekledım sankı otv ındırımı var gıbı mıllet araba alıyor
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Valla amcam Temmuzun son haftasıydı, İnsiqnia Edition + Eleqance paket +18'' jant + füme almıştı, o an bayiide de yine yanında metro mavisi HB Cosmo İnsiqnia vardı bir de siyah Edition 17'' jant Eleqance paket vardı toplam 3 tane

Biz anlaşmayı yaptık fümeyi aldık, 2 qün bekledik yoğunluktan, plaka v.s işlemler için

Aracı 2 qün sonrasında almak için qittiğimzde siyah Edition da satılmıştı

Ben daha sonra ayın 4 üydü sanırım, qittiğimde bayiiye öyle bi, o HB Cosmo da satılmıştı ve 2 tane de ayrıyeten sipariş olduğunu söylediler

Malatya Kavuklar Opel-Chevrolet-Hyundai Bayii arı qibi çalışıyolar valla işleri qüçleri rast qitsin ihihi

Malatya insiqnia dolmaya başladı sırf eve qelirken qördüğüm evimizin yakınlarında 5 insiqna var Mahalle dolmaya başladı daha doğrusu

Yorum

insignia sayısının artması çok ironik geliyo bana ya.Görünce seviniyorum ama peşpeşe cosmo görürsem üzülüyorum
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

57000 tl ye cosmo aldı bi dr arkadaş. Moralim bozuldu açıkçası. ÖTV indiriminde bile ancak bu fiyattı yahu.
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Biz de arabayı aldığımızda 2000 TL indirim vardı bayiide normal fiyatı 72000 lere denk qelirken kampanyayla 69000 e almıştık

Ama biz aldıktan 20 qün kadar qeçti ve 2000 TL daha indirim oldu

Şimdi ise dediğiniz qibi 6000 ile 7000 arasında indirimler söz konusu ve insanın ister istemez morali bozuluyor bu duruma dknow

Ama yapacak bişey yok canımız sağolsun bizim için de hayırlısı oymuş sonuçta hepsi aynı model araç değil mi..
            Bunun için canınızı sıkmayın qüle qüle kullanın Güzel qünlerde kazasız belasız

Yorum

Valla ben sahsen zam beklemıyorum fiyatlarda suan araçlar bu fiyattan gayet iyi satmakta 2-3 bin lira zam yapıp heralde satışların önemli miktarda düşmesini istemez opel ... zaten bu fiyat düşüklügü de kurdan kaynaklanıyordu euro artarsa ne olur bilemem
              2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

walla açıkçası ben de hiç zam beklemiyorum özellikle de 2010 üretimi olan araclarda. 2011'ler içinse bişi diyemem ama bence 4-5 bin TL çok agresif olur.. Bu civarda bir artış yaparlarsa bugun kesin insignia alma kararı vermiş bir kişi olarak bir saniye düşünmeden C serisine geciş yaparım. Zaten otomatik 1.6 180 HP yok diye bir burukluğum var üstüne bir de bu gelirse olay bitmiştir

bu duyumu ilk aldıgını söyleyen arkadaslar bilginin kaynagı ve güvenirliği konusunda detay verebilirlerse mutlu olurum sahsen.

Yorum

Ben qeçen hafta servise arabama motor koruma yaptırmak için qittim, Bayiide satışta çalışan arkadaşımın yanına çıktım arabayı servise bıraktıktan sonra..

Birlikte servise arabanın yanına inerken öyle sohbet ettik, memnunmusun bi sorun var mı v.s qibi..
                  Ben de bayiide insiqnia kalmamış abi hayırdır filan dedim araçları standa filan mı yolladınız yoksa satıldı mı dedim, satıldı hepsi dedi

Yakında 4000-5000 civarı zam qelebilir dedi araçlara.
                  Ben de bu bilqiyi paylaşmak istedim Sonuçta satışta çalışıyor ve bişey olacaksa en azından bişeyler duymuştur bu tür konularda diye düşünüyorum Yoksa durduk yere fiyat artacak demez sanırım dknow

Yorum

walla kur 2 TL'nin üstüne cıkmadıkca opel'in böyle bir zam yapması kendi bacağına sıkmak olur bence. hayırlısı bakalım, bekleyip göreceğiz
                    benim tahminim ise özellikle 2011ler ekimde gelmeye basladıgında bayiler ellerinde kalan 2010ları cok daha uygun verecekleri yönünde. hele bir de söylendiği gibi yeni gelen insignialarda yakıt tüketimi ile ilgili bazı düzeltmeler yapılırsa o zaman daha da agresifleşebilirler.ve de orta ve uzun vadede de kur için de yukarı yönlü tahmin yapana hiç rastlamadım...
                    bence hiç panik yapıp aceleye getirecek bir durum yok, ama bu benim sahsi görüşüm kimsenin de kararını etkilemesin ne de olsa bilgiye dayanmıyor benim tahmin

Yorum

satılık insignia 22000km 55000TL

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                        yourock

hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                          hacı sıfır Cosmo'yu 57.000'e veriyorlar artık

şuanda bayiler liste fiyatı üzerinden 4-5.000 TL indirim yapıyor, belki o indirimi yapmamaya başlarlar. yani zam olarak değil de liste fiyatı üzerinden satışa giderler belki. forumda servis sorumluları var, onlar bir açıklama yaparlarsa seviniriz ihihi
                          InsigniaTEAM

Yorum

bu 2011 insignialarda herhangi bir teknolojik değişim ya da donanim farki olacakmi peki arkadaslar? bana satin alirken soylenen oyle bir değişim olmuyacagi yonundeydi.
                            Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pamperos
                              bu 2011 insignialarda herhangi bir teknolojik değişim ya da donanim farki olacakmi peki arkadaslar? bana satin alirken soylenen oyle bir değişim olmuyacagi yonundeydi.
                              Bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X