Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sonunda insignialandık :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sonunda insignialandık :)

Selam arkadaşlar

Çanakkale'nin çan ilçesinde oturuyorum. Bmc yetkili servisimiz var. Bugün itibariyle beyaz renk insignia 1.4 + yeni stil paketi almış bulunuyoruz. Fiyat olarak geçen haftaya oranla gayet uygun aldık diyebilirim. Geçen hafta 62.500 demişlerdi, bugün ise 59.500'e aldık. Şuan için bir ekstrası yok. Malum buraları istanbul gibi değil.

Eve doğru gelirken 45nci kilometrede mola verdik, durduğumda hafif yanık kokusu geldi az dumanla birlikte. Kaputu açtığımda motorun oralardan tıkır tıkır sesler geliyordu. Herhalde sıfır arabada böyle oluyordur diye düşündüm ama normal midir.

Araç henüz bizim olmamışken, bayinin kapalı garajında.

İşlemler tamamlanınca kapının önüne çıkardık.

Hemen arkada eski emektar

ve start anı. Araba 9 kilometredeydi.

ve bu arada merak edenler için afl'li ve afl'siz farların farkı: AFL'li far gerçekten geceleri çok güzel gösteriyor. Düşük hızda direksiyonu çevirdiğimizde kör noktayı aydınlatıyor olması çok hoşuma gitti. Güzel düşünülmüş.

AFL'siz

AFL'li.
    2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Ynt: Sonunda insignialandık

Gule gule kullanin gayet guzel bir arac. Yeni stil paketin icerigi tam nedir?
    2015 BMW F30 M Sport

Yorum

hayırlı olsun çok güzel seçim, kazasız belasız gülerek kullanın. bu arada fotolar çok güzel.
      sesler normal olabilir ama yanık kokusu ben hissetmemiştim bence takip edin tekrarlarsa servise danışın. tekrar hayırlı olsun.
         2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AstraJ
        Gule gule kullanin gayet guzel bir arac. Yeni stil paketin icerigi tam nedir?
        Teşekkürler.
        Yeni stil paketiyle birlikte AFL(Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Ön Farlar), Bluetooth ve 18" alaşımlı jantlar ekleniyor.

Orjinal yazı sahibi: HAN_____
        hayırlı olsun çok güzel seçim, kazasız belasız gülerek kullanın. bu arada fotolar çok güzel.
        sesler normal olabilir ama yanık kokusu ben hissetmemiştim bence takip edin tekrarlarsa servise danışın. tekrar hayırlı olsun.
        Teşekkür ederim. Birkaç tadımlık videoda çektim, onları da koyarım inşallah. Gerçi eve gelip arabayı parkettiğimde aynı kokuyu duymadım. Diskler mi koktu, yoksa motor üzerinde parlatıcı falan vardı da onlar mı koktu bilemiyorum. Bakalım zaman gösterecek

Aracı her çalıştırırken debriyaja basmak gerekecek mi?

Yorum

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasıp etsın masallah cok guzel

Yorum

hayırlı olsun güle güle kullanın
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enxdesign

start stop"u kastediyorsanız evet istediğinizde devredışı bırakabilirsiniz.
                 2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Yok start stop değil. Zaten hiç ışık olmadığı için henüz onu test edemedim. Normalde sıfırdan arabayı ilk çalıştırırken de debriyaja basmamı istiyor. Hatta ilk çalıştırırken video çekmiştim. Onu yüklerim birazdan.

Yorum

Yok start stop değil. Zaten hiç ışık olmadığı için henüz onu test edemedim. Normalde sıfırdan arabayı ilk çalıştırırken de debriyaja basmamı istiyor. Hatta ilk çalıştırırken video çekmiştim. Onu yüklerim birazdan.
                  Aracınız hayırlı olsun

Evet çalıştırırken debriyaja basmalısınız
                  2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

Hayirli olsun koku icin geri geri yarim debriyaj bayir ciktiysaniz ondan olmus olabilir
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanırsınız İnşallah, Rabbim nazarlardan saklasın Maşallah diyelim..

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Hayırlı olsun Enes Aydüz
                        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Hayırlı ola...
                          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hayırlı olsun. Yarım debriyaj kullanmaktan kaçının . Asbest free debriyaj olduğu ve yuksek tork motor oldugu için debriyaj üzerinden malzeme kaldırır ve yanma kokusu alırsınız. Çok zorlanırsa zarar verebilir

Yorum

Ayrıca Afl sadece kör nokta değil hızlara göre 9 farklı aydınlatma modu mevcut.Bunun yanı sıra uzun far asistanıda mevcut ayrıca direksiyon duyarlıdır farlarınız bilginize..

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

İşleniyor...
                              X