Merhaba.Ben Kaan.17 yaşındayım.Şehir Eskişehir.Babam 1.6 T Cosmo Beyaz Renk İnsignia Aldı.Daha plakaları falan çıkmamış onu bekliyoruz.Ben bu araç hakkında araştırma yapıyım bilgi ediniyim derken bu site çıktı.Hemen üye oluyum dedim .Çok yararlı bilgiler var sitede çok beğendim.Kafama sorular takıldıkça forumu meşgul edicem gibi gözüküyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba.
Collapse
X
-
Ynt: Merhaba.
Konu açmıyımda bu başlık altında soruyum dedim.Nese arabayı gördük falan.Babam adama cam filmini kaça yaparsınız dedi Güvenlikli 600 tl dedi Normal film 400 dedi.Bide kaput koruma sordu 2 sini 750 ye yaparız dedi hem cam filmi hemde kaput koruma.Sonra babam gitti sanayide biyere soruyum bakalım kaç dicekler dedi.Cam filmine 200 tl dedi ordaki adamda.Alt tarafı film olcak bu kadar fark eder mi acaba ya bide arka cam rezistansına zarar verebilirlermi bunu uygularken.Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800
Yorum
-
İlk önce welcome
Orjinal yazı sahibi: MindfreakKonu açmıyımda bu başlık altında soruyum dedim.Nese arabayı gördük falan.Babam adama cam filmini kaça yaparsınız dedi Güvenlikli 600 tl dedi Normal film 400 dedi.Bide kaput koruma sordu 2 sini 750 ye yaparız dedi hem cam filmi hemde kaput koruma.Sonra babam gitti sanayide biyere soruyum bakalım kaç dicekler dedi.Cam filmine 200 tl dedi ordaki adamda.Alt tarafı film olcak bu kadar fark eder mi acaba ya bide arka cam rezistansına zarar verebilirlermi bunu uygularken.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetOğlumun adaşısın Kaan.
Güle güle kullanın aracınızı.
Foruma hoşgeldin. Eğer baban internetle ilgili ise, onu da aramıza bekliyoruz.Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800
Yorum
-
Yorum
-
Foruma hoşgeldiniz, birçok konuda faydalanacağınıza eminim. Belki baban da bu vesileyle internetle tanışmış olur. Aracınızı güle güle kullanın.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
Yorum