Arabamıza bugün kavuştuk sonunda. Galeriden adam geldi arabsıyla bizi aldı galeriye götürdü. Babam opelden başka araba almadığı için galeri çok yardımcı oluyo her konuda.Bugüne kadar Anneme Corsa b-c-d Kendisinede vectra a ve b almış. Şimdi corsa d var annemde. Neyse gittik galeriye babam kızdı biraz adama lan hiç bişeyi yapmamışın hep yatmışın diye ruhsat kağıtlarını ruhsat cüzdanına koymamış belgeleri falan hazırlamamış arabayı sildirmemiş bide en önemlisi navigasyonu yükletmemiş ve anahtarlar için anahtarlık kalmamış .normalde 2 gün önceden hazırdı araba ama almadıydık. Neyse c.tesi gelin navigasyonu yükleyelim falan dedi bide özelliklerini falan gösterdi. Tekeri yamultmuş bide düzeltelim dedi babamda düzelttirdi
Nese gittik benzin aldık 100 tl. Menzilde 100 km yazıyo . Dedim ne iş fazla yakıyo dedikte bu kadar mı çok yakıyo ya . Yarın Kütahyaya gitcez inş götürür babam dedi 100 tl ile corsayla antalyaya gidiyoz dolaşıyoz yetiyo dedi.
araba henüz yeni olduğu için menzil doğru göstermez, 1 kez depoyu doldur boşalt yapınca kendine gelir (depoyu tam bitirmemeye dikkat)
hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın
Hayırlı olsun kazasiz belasiz sürüşler. çok dogru bir seçim gerçekten. ben de yeni bir insignia kullanicisi olarak araci kullanmaya doyamiyorum hele gece o kokpit yokmu o kokpit
Yorum