henüz insigniam yok ama yine de merhaba arkadaşlar. foruma izmirden katılıyorum, sağlık teknisyeniyim, ameliyahthane de çalışıyorum, 33 yaşındayım, 2004 avensisim var ilerde, hanımdan olmasa hemen , beyaz yada kırmızı bir insignia alma hayalim var. araç tr sokaklarında dolaşmazken fotosu benim masa üstünü süslüyordu. insignia sahibi arkadaşlara kazasız belasız ve dikkatli sürüşler dilerim..pedala fazla yüklenmeyin.... police
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
henüz insigniam yok ama yine de merhaba...
Collapse
X
-
-
Ynt: henüz insigniam yok ama yine de merhaba...
Orjinal yazı sahibi: hernan77henüz insigniam yok ama yine de merhaba arkadaşlar. foruma izmirden katılıyorum, sağlık teknisyeniyim, ameliyahthane de çalışıyorum, 33 yaşındayım, 2004 avensisim var ilerde, hanımdan olmasa hemen , beyaz yada kırmızı bir insignia alma hayalim var. araç tr sokaklarında dolaşmazken fotosu benim masa üstünü süslüyordu. insignia sahibi arkadaşlara kazasız belasız ve dikkatli sürüşler dilerim..pedala fazla yüklenmeyin.... policeİnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alperen_54Orjinal yazı sahibi: hernan77henüz insigniam yok ama yine de merhaba arkadaşlar. foruma izmirden katılıyorum, sağlık teknisyeniyim, ameliyahthane de çalışıyorum, 33 yaşındayım, 2004 avensisim var ilerde, hanımdan olmasa hemen , beyaz yada kırmızı bir insignia alma hayalim var. araç tr sokaklarında dolaşmazken fotosu benim masa üstünü süslüyordu. insignia sahibi arkadaşlara kazasız belasız ve dikkatli sürüşler dilerim..pedala fazla yüklenmeyin.... police
Yorum
-
Hayalinizdeki Insignia'ya bir an önce kavuşmanız dileğiyle..
Bu arada aramıza hoşgeldiniz...
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
Yorum