Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir merhaba da benden

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bir merhaba da benden

evet nerdeyse mercedes s class seviyesinde baya büyük vectra büyüktü vectradan sonra epey bi büyük ama 10 numara araç
    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

merhaba,hoşgeldiniz aramıza,
        usb çıkışı olmaması bana da ilginç geldi..benim aracım edition olmasına rağmen usb çıkışı mevcut.Müzik sistemim cd 400 sizin aracınızdaki nedir acaba?
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Teybin modelini inanki bilmiyorum.usb sadece siyah serisinde yoktu.Beyaz olanda varmış.Bu tamamamen fabrika çıkışı ile ilgili bi şey öle söylediler.Bu arda ilk arıza gerçi arıza demiyelim ama 140-150 gibi direksiyonda titreme oluyor.Balans ayarında bir problem var herhal ilk servis yolu gözüktü.
          Bu arada hız kesme olayı ile ilgili fikrimi belirtmek isterim.Bazı arkadaşların dediğine katılmıyorum.Bence turbo 3000 devir gibi devreye giriyo ve bu arada 3 viteste kesilme oluyor gibi ama tamami ile turbo nun devreye girmesi ile alakalı bi şey gibi geldi bana.Çok kısa km yaptığım için 400 gibi ilk izlenimlerim böyle.

Yorum

sistemin modeli üzerinde yazar zaten Teyp açma; yani, ses yükseltme-alçaltma ile radyo istasyonu ayarlama tuşlarının hemen arasında beyaz renkle ve kalın harflerle CD-400, DVD-800, CD-500 v.s yazar Oradan öğrenebilirsiniz
            sayqı bizden

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Bu arada direksiyonda titreme olduğuna ilk defa rastlıyorum.. huh
              alala Bu olumsuzluk ilk sizde oluyor sanırım
              Dilerim eN kısa zamanda sorun halledilir ve birdaha hiçbir sorun yaşamazsınız
              bol keyifli sürüşler

Yorum

siyah seri-beyaz seri neki?
                InsigniaTEAM

Yorum

Titreme olayı muhtemelen balans işi bir kaç arkadaşta da görülmüş forumlarda buna denk geldim.
                  Siyah beyaz seri olayı değil yaw.Alırken aracı siyah ve beyaz olmak üzere 2 araç vardı ben siyahı tercih ettim.Dedilerki siyah olarak gelenlerin ağustos ayı için söylüyorum tümünde usb çıkışı yok.Bunun içinde 250 tl indirim yapıp aracı usb çıkışı olmadığını bilerek aldım diyede imza attım.Oysaki beyaz olanı tercih etseydim usb çıkışı vardı.

Yorum

Bu arda teyp cd 400

Yorum

şöyle birşey var, eğer radyo cdc400 ise usb olmaz onun yerine 6lı cd changer olur,
                      ama radyo cd400 diyorsunuz, o zaman cd changer yerine usb olması lazım.
                      çünkü cd400'ün özelliği bu zaten, cdc400 yerine usb'li olarak cd400 çıkardılar.
                      InsigniaTEAM

Yorum

Herhangi bir terslik yok sadece o anda fabrika bantından çıkarken usb takılmamış.O yüzden de fiyat düştüler zaten

Yorum

USB portunun fabrikadan takılmamış olması enteresan bir hadise alala

Peki kablo demetini kontrol ettilermi ? Kablo demeti CD400 model sistem içinmi? yoksa DC400 model sistem içinmi?

Bu sorunun cevabı CDC400 sisteme USB takılabilmesi adına önemli ...

Orjinal yazı sahibi: Krms
                          Herhangi bir terslik yok sadece o anda fabrika bantından çıkarken usb takılmamış.O yüzden de fiyat düştüler zaten
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Dün aracımla ilgili servise gittim ve görüşlerimi sorun çözümleri aktarayım.
                            Zeytinburnu balkan oto ya gittim aracımın balans sorunu olduğunu ve nitrojen bastırmak istediğimi ilettim.İlgili arkadaş çağırıldı.Sorunumu söyledim not alındı birde güncelleme yapılacağını akşam gelip almamı söyledi.Her şey gayat düzgündü ve sorun yoktu.30 tl nitrojen fiyatı verildi ve ok im alındı.
                            Akşam aracı almaya gittim ve ilgili arkadaş geldi.Balans la ilgili sorun görmediklerini ama tekrardan balans ayarı yapıldığını nitrojenin basıldığını ama güncellemenin daha sonra gelmem kaydıyla anlaşarak cuma gününe bırakmaya karar verdik.
                            lastikleri kontrol ettim ve kurşunlar değişilmiş balans tekrardan yapılmış.Kandırmaca yok yane.İlk defa tanıştığım servis ve servis elemanı gayet ilgili ve problemsiz biçimde servisten ayrıldım.Cuma günü tekrar güncelleme ile ilgili gidicem.Tekrar edeyim anlaşarak cuma ya bıraktım.
                            Umarım servisle böyle diyolog içinde giderim.

Yorum

Benzin le ilgili bilgi de vereyim.Bir depo bitmiştir.665 km ye 225 tl lik benzin aldım.Araç 9,5 litre 100 km de gösteriyor.Yaklaşık 340 tl km de yakıyor.Öyle abartıldığı gibi bi yakıt yakmadığıda da ortada.Gösterge kesinlikle doğru gösteriyor ortalama yakıt tüketimi için.Km arttıkça yakıtın biraz daha düşeceğini tahmin ediyorum.Bu arada son not araç şehir içi kullanılmıştır.

Yorum

Abi benim arabayı Mart 16 2010 da aldım
                                Aldığımdan beri hep ş.içi kullandım pek biyere de qidemedim açıkçası okuldan dolayı
                                Tatilde de sınavlardan dolayı çıkamadım ş.dışına ama hala ortalama yakıt tüketimi çok fazla ve iyi de yakıyor araba.. :/
                                14.4/100 km diyor ortalama yakıt tüketiminde alala
                                Bazen arttığı bazen de düştüğünü qörüyorum 1 litre kadar
                                Evelki qün serviste yıkatıp motor koruma yaptırdım orda benzin son damlalardaydı 100 TL lik aldım yakıt menzili 157 km qösteriyor bu da baya bi düşük...
                                Şimdi bi üniversiteye qidip qeldim yakıt ortalama tüketimi 13.9/100 km
                                Aracımın kilometresi ise 810.... Neden diğer ilk alanların yakıtı 9.5 larda da benimki böyle anlamış değilim alala

Yorum

İşleniyor...
                                X