InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
İlk Astra GTC'li üyemiz Ankara'dan geliyor.İlklerin şehri yine Ankara oluyor Yılmaz Bey hoşgeldiniz.Kendinizi tanışma bölümünde size ait başlık açarak tanıtırsanız seviniriz.Buluşmalarda görüşmek dileğiyle...
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Herkese merhaba,
foruma yeni üye oldum. Öğretmenim. Adım Ahmet, Eşimi ikna edebilirsem corsa 1.4 tam otomatik almayı istiyorum.
aslında astra classic otomatik düşünüyordum çevreden ve netten easytronic şanzıman sorunlu diye duyuyorum-okuyorum bu nedenle tam otomatik corsa düşünüyorum.
siz değerli üyelerden bana corsa tam otomatik aracın sorunu varmıdır? araç kullanmayı yeni öğreniyoruz. 39 yaşındayım, manuel aracı doktor arkadaşlar tavsiye etmiyorlar,refleklser zayıflamış ve manuel kullanmam zor olur diye.
yardım ve bilgilendirici mesajlarınızı beklerim.
Saygı ile,
Yorum