Yeni üye olan Ankara üyelerimizin özel 'den telefon numaralarını benimle veya özgür çetin arkadaşımızla paylaşmasınızı rica ederiz.. Tekrardan hoşgeldiniz ..
1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012) - 1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015) - 2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
herkese selam, bende 2011 insignia cosmo 180hp alarak aranıza katıldım. ilk insigniam olduğu için baya bir sorum olacak. önce forumun geçmiş paylaşımlarını okuyacağım tabi.
Merhabalar
2011 Insignia 2.0 CDTI Edition Dizel Otomatik'le ilk arabam olarak opel ailesine girmiş bulunmaktayım.
Bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben aracı opal dan aldım, konya yolunda ki... Araçla telefonu birbirine bağlayamıyorum, telefon görüşmesi yapamıyorum yani. Aracımın özelliği mi yok ? yoksa ben mi yapamadım.
Bagaj ımı anahtar harici açamıyorum. Bagaj daki opel simgesi altına dokunuyorum, bastırıyorum ama açılmıyor. Arıza mıdır yoksa ben mi beceremiyorum yine
Direksiyonu bana biraz sert geldi, bu genel bi özel midir ? yoksa benim aracın o konuda bi bakımamı ihtiyacı mı var ?
Ve tavsiye edeceğiniz sanayi tamircisi ve ya servis var mıdır ?
Teşekkür ederim.
Muhammed
Cümleten selamın aleykum, ankara yenimahalleden yazıyorum, insignia 2017 model 1.6 cdti cosmo araç aldm eski kasa ve siz degerli uyelerle tanısmak istedim, yaşım 32. Saygılarımla
Yorum