Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Sorun

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel Sorun

Öncelikle belki bu baslık daha oncede acılmıstır. Lutfen beni mazur görün arastırdıgımda opel ıle ılgılı en kapsamlı forumalrdan bırı oldugu ıcın sızlerden bşir konuda yardım almak ıstıyorum. daha 1 sene olmamıs bir opel astram var ve bu aracla motordan dolayı sorun yasıyorum. servis konuda yetersiz kalıyor. Sizce izlemem gerekn yollar nelerdir
    şimdiden teşekkürler

Ynt: Opel Sorun

öncelikle hoş geldiniz tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz ,sorunuza gelince ne gibi bir sorun yaşadınız motorla ilgili ayrıntılı yazarsanız bir çözüm bula biliriz belki
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

istanbuldan cenk 31 yasındayım opel astra j kullanıyorum4 ve 5 . viteste arac sorun yasatıyor tıtremeye baslıyorum gaza bastıgında almamaya baslıyor. birden gaz kesiyor motor kasılıyor kurum yapmıs oldugundan bahsettıler servıste ve defalarca servıse gıttı. simdilerde ise moturu acı temızlık yapılacagını soyledıler bende bunun emsal araclar karsısında deger kaybedecıgını soyleyerek bunu istemedim. Kendimden cıktım yola ve sunu dusundum yan yana ıkı arac olsa kesınlıkle servıste ıslem gormemıs olanaı alırım. buradan baslıyım konuya nereye dogru gıderse yardımlara acıgım

Yorum

araç dizelmi benzinlimi

Yorum

dizel 1.3

Yorum

benzinli olsaydı boğaz kelebeği pislik yapmış derdim dizel olunca iş değişiyor aracınıza carbon clean yaptırdınızmı bu işlemde kurum temizlemeye yarar.

Yorum

aracta bahsettıgınız ıslermler yapıldı ulas ama bana durumun mazottan oldugu soylenıyor. memleketın her kosesınde dızel arac bulunuyor ve bu araclar emınım ben gıbı 10 gunde bır servıse gıtmıyordur ve 25.000 de kı bır aracta kurum olması entresan geldı bana bence aracın motorunda bır sorun var. yada bu aracların motorunda

Yorum

yakıttan olması mümkün çünkü araçlarımızın motorları avrupa normlarına göre yakıt ister bu yüzden dizel araç sahiplerinin sıkıntısı büyük dizel partikül flitresi denen meret yakıtı süzüp motoru koruyor ama kullanım şartlarıa uymazssanız sorun çıkartıyor mesela kendisini temizlemeye aldığında motoru durdurmamanız gerekiyor ki işlemi bitirmesini sağlayın yoksa tıkana bilir veya işini doğru yapmadığı için motor kurum bağlayabilir.

Yorum

İşte arac satılırken bunun bılgılerı verılıyor olmalı bence. Su anda 25.000 de olan aracla 15.000 den berı ugrasıyorum. mesela bu sorun neden renaultta olmuyor. ornek olarak renault verdım ama nette baktım arastırdım hep opelden sıkayet var elbette kul yapısı sorun olmalı olabılırde ama Opel Türkiye bence marka degerını dusuruyor musterı ılıskılerı sadece kendı bıldıklerını soyluyor ve sızın onalra ıtıraz hakkınız yok bırsey soyledıgınızde sankı ozel hayatınızdan bırıyle kavga eder gıbı kaale almıyorlar sızı. sız sadece anlatıyorsunuz umursamıyorlar. cok doluyum sanırım mesela burada opelden memnun olanları gordukce ımrenıyorum ama sanırım bu aractan sonra bır daha elımı surmem opele...
                  hukukı surec olurmu olursa nasıl olur? yada oraya kadar gıtmeden neler yapabılırım

Yorum

hukuksal süreç şu pozisyonda sizin aleyhinize işler çünkü servis size çözüm yolu sunmuş eğer bu çözüm yolu olmasaydı ve işi yokuşa sürselerdi belki şansınız olurdu.

Yorum

Ama aracımın motoru acıldıgında servıs kayıtlarında bu yazacak ve ben bu arca satarken zaarar edecegım... bu yasananlarda opelın hıc mı sorumlulugu yok?

Yorum

öncelikle geçmiş olsun.şimdi opel size yapılması gerekeni söylemiş.sonuç olarak evet araç değeri kısmen düşecektir.ama sonuçta bu her markada yaşayabileceğiniz bir sorun yani sadece opelde olacak diye bişey yok.evinize aldığınız elektronik cihazlardan tutun arabaya kadar her üründe sıkıntı yaşanması muhtemel.
                        sizin şansızlığınız bu sizin başınıza gelmiş olması.
                        Sonuç itibari ile trafikte biri size çarptığındada masrafınızı karşılıyorlar ama aracınızın düşen değeri o hesaba katılmıyor.buda böyle bişey siz aracınızı yaptırın fiyatı çok düşmez sonuç itibari ile makanik aksam bu zamanla zaten parçaları değişiyor ömürlük değil yani.
                        siz en kısa zamanda denilen işlemi yaptırın sonra hala sıkıntı devam ederse ozaman hukuk yoluna başvurabilirsiniz.
                        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Ahmet bey tesekkur ederım ılgınıze. Kesınlıkle haklısınız yazdıklarınızda arabyala kaza yapıp perte de cıkabılırsınız ama bu benım yapmıs oldugum bısey olur kendı dusen aglamaz derız. forumlarda okudugum benımle aynı sıkayetı yasayan kullanıcılar bu ıslemı yaptırdıgında da sorun gıderılmemıs. sorun burada. dusunun bır arabanız var ama sureklı servıste ve opel musterı ılıskılerınden azar ısıtıyorsunuz. onalra karsı bısey soyleme hakkınız yok. gıbı durumlar. bu benım sanssızlıgım olabılır haklısınız buna da katılırım. ama keske opel musterı ılıskılerının basına sızı gecırse sız onlardan daha nazıksınız cunku

Yorum

Hoşgeldiniz Geçmiş olsun;

Sorununuzla ilgili olarak bizimle aktif ilişkide bulunan servisler var Topkapı Odak,Opel Gerçek,Opel Ataköy hangisine yakınsanız o servise gidebilirsiniz servis müdürleriyle görüşün ve Insigniateam üyesi olduğunuzu söyleyin size gerekli ilgi ve desteği sağlarlar.

Daha önce bu servislere gittiyseniz eğer konuyu araştıralım sizede bilgi verelim.

İyi Günler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cenkd
                              Ahmet bey tesekkur ederım ılgınıze. Kesınlıkle haklısınız yazdıklarınızda arabyala kaza yapıp perte de cıkabılırsınız ama bu benım yapmıs oldugum bısey olur kendı dusen aglamaz derız. forumlarda okudugum benımle aynı sıkayetı yasayan kullanıcılar bu ıslemı yaptırdıgında da sorun gıderılmemıs. sorun burada. dusunun bır arabanız var ama sureklı servıste ve opel musterı ılıskılerınden azar ısıtıyorsunuz. onalra karsı bısey soyleme hakkınız yok. gıbı durumlar. bu benım sanssızlıgım olabılır haklısınız buna da katılırım. ama keske opel musterı ılıskılerının basına sızı gecırse sız onlardan daha nazıksınız cunku
                              aslında siz haklısınız, ama opel serviside haklı.şimdi ben servis müdür olsam bende nasıl davranırım bilemiyorum ama sonuçta ortada bir sorun var ve çözüm önerisi sunulmuş.siz aracımın değeri düşecek diye bu çözüme yanaşmıyorsanız bu artık opelin değil sizin sorununuz oluyor malesef.
                              Ama Fatih abinin söylediği servislerede bir uğrayın belki farklı yaklaşımlarda bulunurlar belli olmaz.
                              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                              X