Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Herkese Merhaba

Hosgeldiniz simdi her arabada sorun cikabilir o biraz sans isi de buyuk problemler disinda forumlarda yazilan seylere pek takilmayin cunku forumlarda yazan insanlar arabalara daha cok ilgileri oldugu icin normalden daha kıl insanlar ( bende dahil) o yuzden onlarin sorun diye yazdigi seylerin cogunu normal bir surucu farketmez bile o yuzden iciniz rahat olsun gonlunuze yatan araci almaniz dilegiyle
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

welcome
      06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

welcome
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

2yıl içinde 6 araba değiştirdim. 7.si 1.4t ve çok memnunum hiç bir problemimde yok Allaha şükür. bana sorarsan al derim.

Yorum

welcome
            2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

welcome
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dadash
                Cümleten hoşbulduk
                değerli dostlar yakın zamanda olmasını planladığım yılsonu indirimlerinden yararlanarak bir araç değişimi planlamaktayız ama bir türlü karar veremiyoruz, neden mi?
                1. şık ki benim istediğim bu 1.4t insignia yalnız foruma giriyorum onlarca şikayet var,
                2. şık buradan çıkıyorum passat türkiyeye giriyorum alın bir o kadarda şikayet orada var,
                3. şık her ne kadar aynı segmentte de olmasa tdci 1.6 focusa bakıyorum bir oraya giriyorum oradada teknik sorunlar kısmında onlarca şey var

sormak istediğim gerçekten de durum bu mu yoksa insanlar çok mu abartıyor anlamıyorum ki
                aklıma takılan en büyük sorun ise debriyajın sert olduğu söylenmiş sinir sıkışması olduğundan sol bacağımda güç problemim var yani gerçekten söylendiği kadar sert mi ? şuan ki aracım seat b sınıf araç (seat son kasa) e karşılaştırıyorum diyorum ki heralde daha iyidir d sınıfın debriyajı anlamadım gitti acaba alanlar pişman oluyor mu niye aldık diye bir memnun olan yok arabasından vw-opel-ford
                doğrusu şaştım kaldım ?
                Hoşgeldiniz.
                yukarıdaki konuyu şöyle anlatalım,
                aile-arkadaş yada iş ortamlarında görüştüğünüz kişiler genelde farklı farklı arabalara sahip olur, ortak nokta bulunmadığı için kimse arabasının probleminden detaylı bahsetmez, karşılaştırma yapmaz, çözüm aramaz vs.
                ama forum ortamları herkesin ortak noktasının bulunduğu ortamlardır. aklında soru olan foruma yazar, sorununa çözüm arayan foruma yazar.
                misal 100 Insignia'dan 1'inde çıkan bir problemi yaşayan araç sahibini arkadaş çevrenizde göremezsiniz ama 2000-3000 üyeye sahip forumda 3-5 tane birden denk gelebilirsiniz.
                bu sorunu yaşayan biri girip Ford, VW, Audi vs. araca sahip arkadaşına danışıp çözüm aramaz, gider aynı arabaya sahip kişilere danışır.
                bu yüzden forumlarda araçların sorunlarını okumanız gayet doğal birşey.

Her aracın sorunsuz olmadığı gibi her araç sorunlu da değildir. fabrikada herşey yolunda giderken üretim aşamasında bir aksaklık olur bir miktar araba bu seriye denk gelebilir.
                böyle şeyler zaten farkedildikten sonra araç geri çağırılıyor ve genelde garanti kapmasında onarılıyor.

Kısaca siz beğendiğiniz arabayı alın, sorun yaşayacak olduktan sonra Mercedes'te alsanız sorun çıkarabilir, tamamen şansınıza kalmış
                InsigniaTEAM

Yorum

Hoşgeldiniz...

Yorum

İşleniyor...
                  X