Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Herkese Merhaba

Öncelikle herkese merhabalar,
    maalesef insigniam yok yalnız birgün olur belki diyerek forumunuzu beğendiğimden ötürü katıldım
    bir aracı almadan önce forumlarından bilgi edinmenin, + yahut - durumunun ilk ağızlardan edinilmesinin fadyalı olacağını umuyorum herkese keyifli sürüşler rolleyes

Ynt: Herkese Merhaba

welcome
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

welcome obaa

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

welcome
           2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

welcome

Keyifli Forumlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

Yorum

welcome
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome

Yorum

welcome

Yorum

welcome welcome
                    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Cümleten hoşbulduk
                      değerli dostlar yakın zamanda olmasını planladığım yılsonu indirimlerinden yararlanarak bir araç değişimi planlamaktayız ama bir türlü karar veremiyoruz, neden mi?
                      1. şık ki benim istediğim bu 1.4t insignia yalnız foruma giriyorum onlarca şikayet var,
                      2. şık buradan çıkıyorum passat türkiyeye giriyorum alın bir o kadarda şikayet orada var,
                      3. şık her ne kadar aynı segmentte de olmasa tdci 1.6 focusa bakıyorum bir oraya giriyorum oradada teknik sorunlar kısmında onlarca şey var

sormak istediğim gerçekten de durum bu mu yoksa insanlar çok mu abartıyor anlamıyorum ki
                      aklıma takılan en büyük sorun ise debriyajın sert olduğu söylenmiş sinir sıkışması olduğundan sol bacağımda güç problemim var yani gerçekten söylendiği kadar sert mi ? şuan ki aracım seat b sınıf araç (seat son kasa) e karşılaştırıyorum diyorum ki heralde daha iyidir d sınıfın debriyajı anlamadım gitti acaba alanlar pişman oluyor mu niye aldık diye bir memnun olan yok arabasından vw-opel-ford
                      doğrusu şaştım kaldım ?

Yorum

welcome
                        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                        GIBBON

Yorum

ben hiç pişman değilim. şu an aracım olmasa yine gider aynısını alırım.
                             2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

anlamadım doğrusu sanırım bazıları biraz da büyütüyor
                            passata giriyorum biri ses izolasyonu kötü diyor, biri diyor mükemmel,
                            biri insignia disk çizilmesi diye birşey varmış diyor biri diyor bende olmuyor sanırım insan gönlünden geçeni almalı ve kullanmalı nasip olursa insignia 1.4 t olucak gibi inş

Yorum

welcome

Yorum

İşleniyor...
                              X