Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba (ŞİKAYETİM VAR)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba (ŞİKAYETİM VAR)

Merhaba arkadaşlar..Ben İbrahim...Çok canım sıkkın olduğu için şikayetimi burdada paylaşmak istedim..Anlayışınıza teşekkür ediyorum..2010 model opel insignia 2.0 dizel 160 beygir araç sahibiyim...60.000'e kadar olan bakımları(60.000 de dahil) opel yetkili servislerde yaptırdım..Araç Topkapı Odak çıkışlı..Herhangi bir kaza yok çok şükür..Tabiri caizse gözüm gibi baktım..bundan 20 gün önce arıza sinyali verdi, götürdüm yetkili servise(Opel Avrupa Beylikdüzü) baktılar turbo alt hortum delinmiş değişmesi gerekiyo dediler..İndirimle beraber malzeme+işçilik 395 TL ye olur dediler..Götürdüm, başka bir özel serviste malzeme +işçilik 250 TL ye yaptırdım..5 gün öncede birden bire direksiyon ağırlaştı ve inanılmaz bi ses geldi bu sefer mecburen yetkili servise götürdüm(evin yakınında olduğu için Opel Avrupa Beylikdüzü) araba gitmiyodu çünkü..Baktılar direksiyon hidrolik yağı boşalmış direksiyon hortumunda kaçak var değişmesi gerekiyo dediler malzeme+işçilik 370 TL(indirim dahil) kabul ettim mecburen şuan yapılıyo..Daha da enteresan olanı bu arızaya bakarlarken altta şanzıman yağının bulunduğu kutudan yağ sızıntısı var dediler ki gördüm hafif bir sızıntı vardı,şanzıman kutusu ve yağı komple değişmesi gerekiyo dediler 295 TL. bununla beraber radyatörden hafif bir su sızması vardı bunun içinde radyatörün komple değişmesi gerekiyo dediler buda 900 TL imiş....Bütün bunların sebebini sordum;yani darbe yok kaza yok acaba kullanımdan mı böyle arıza veriyo diye; kullanılan malzemedeki şansa bağlı olduğunu söylediler..Öncelikle direksiyondaki sorunu halleder halletmez birdaha yetkili servise yaklaşmam mümkün değil...Şanzıman ve radyatördeki sorunu özel serviste halledecem eminim daha ucuza halledecem..İkinci bir husus ise şu; Alman teknolojisiyle üretilmiş böyle bir aracın daha 2 yaşında ve 65.000 de iken böyle sorun çıkarması beni tamamen hayal kırıklığına uğrattı..Masraf üstüne masraf!!!..Buradan hepinizin görüşlerini bekliyorum..iyi günler

Ynt: Merhaba (ŞİKAYETİM VAR)

Konunun başlığı Şikayetim var yerine Ben şansız mıyım diye değiştirmek lazım işin esprisi ama söylediğiniz sorunların tek seferde yaşanyan olmadı yada oldu bu forumda karşılaşılmadı aracın alttan bir hasarı söz konusu değilse ve sizin bütün bunları yaşamanız normal değil bence eğer gerçekten sorun yok ise aynı dönemde 4-5 farklı arızanın olması tamamen şansızlık denilebilir birde aracı başka servislere gösterin ve fikirlerini alın derim.

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

gerçekten bukadar arızanın üst üste aynı araçta çıkması şansızlık değilde şans gibi.
      bence opel merkeze bir şikayet dilekçesi yollayın bukadar arızanın yaşanması normal değil.belki bazı onarımların masrafsız yapılmasını sağlayabilirsiniz.sonuçta kullanımla alakalı bir sorun yok diyorsunuz.şansınızı deneyin derim.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Hoşgeldiniz,
        bir süredir farklı farklı sitelerde şikayetinizi görüyorum
        Sorunlarınızla ilgili elimizden gelen birşey varsa yardımcı oluruz, ancak bu konu altında sizi tanıyabilirsek daha iyi olacaktır.
        InsigniaTEAM

Yorum

Hoşbulduk çağrı bey..Teşekkürler ilginiz için..En son 60.000 bakımını Topkapı Odak ta yaptım..ev beylikdüzünde ve son arıza orda olduğu için eve en yakın Opel Avrupa servisine götürmek zorunda kaldım..Konu anlattığım gibi..Arıza tabi ki olacak..Fazlasını beklemek eşyanın tabiatına aykırı..Ben bu aracı 3.20 den vazgeçerek,gerçekten içime sinerek aldım..Gerek görünüşü, gerekse performansından(yakıt vs.) memnunum..Ancak 2010 model 65.000 de ve garantisi biteli henüz 7 ay olmuşken bu kadar arızanın cıkması insanı üzüyo tabiki..neticede masraf bu...Alman aracını tercih etmemin sebebi sağlamlığı..Allah korusun ağır bir kaza yapsam altını vurma vs gibi durumlar olsa bunları normal karşılardım tabiki..İşte aradan 8-10 sene geçse de bu arızalar o zaman çıksaydı inanın önemsemeyecektim hiç..Aracı bugün yada yarın sabah alacam..Tekrar yetkili servise götürmeye çekincem var çünkü çok masraf çıkarıyolar..

Yorum

Cok gecmis olsun
            Cana gelmesin
            Mal da canın yongasi ama halledilmiyecek problemler degil
            Sakin kafaya dusuncek olursaniz

Son zamanlarda araci sizden baska birisi kullandi mi?
            Valeye ya da otopark gorevlisine anahtar biraktiniz mi?

Yorum

gercekten bencede cok şanssızmışınız.bu modelde bu km bu arızları yapması cok ilginç
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Şu gerçek ki opellerde standart sarf malzemesi haricinde fabrika hatası emsal markalarda (benzer fiyat kategorisinde peugeot-renault vs) daha fazla çıkıyor. subaru var, daha yağ su haricinde 5 kuruş vermedim bir parçaya, peugeot öyle, renault var öyle. Geçtiğimiz hafta 20.000 km'deki servis bakımlı corsa dizelde uyarı ışığı yandı, serviste turbo bilmem ne sensörü garantiden değişti.

Yorum

Teşekkürler arkadaşlar...aracı kimseye vermedim ben kullanıyorum sadece..Şu garanti işini 2 yıl yerine 100.000 km(chevrolet epica da olduğu gibi) yapsalar inanın daha iyi olur..

Yorum

hepsının aynı anda olması bır darbeye maruz kalmasından baska bırsey degıl dıye dusunuyorum cunku sızın soyledıgınız arızaların bırını bıle bu sekılde yasayan olmadı turbo hortumunun yerınden cıkmasından baska
                    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

gerçekten şanssızlık , böyle şeyler insanın başına peşpeşe gelince gerçekten arabasından soğutuyor insanı..
                      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

İşleniyor...
                      X