Merhaba dostlar, ismim Tolga antalyadan katılıyorum.Şu an kullanmakta olduğum 2011 Chevrolet Cruze LT PLUS WTCC aracımı Opel insignia 1.6 Turbo ile değiştirmeyi düşünüyorum.Forumuda insignia hakkında internette araştırma yaparken buldum ve üye oldum. Bir süredir Opel insignia 1.6 Turbo ve VW CC 1.4 TSI arasında gidip geliyorum ve bu gün yeni öğrendiğim bir bilgi sonucunda 2012 sonunda insignia 1.6 Turbo 200 hp 300 Nm değerlere sahip yeni motorlu insigniaların çıkacağını duydum.İnsignia 1.6 Turbo sahibi olan arkadaşların tavsiye ve yardımlarını rica ediyorum.Aracına rtıları eksileri nelerdir.Benzin konusunda bir sıkıntım yok aracın yakıtını düşünmüyorum çünkü yılda 6.000 - 7.000 kilometre yol yapıyorum bu yüzden dizel bir araç düşünmüyorum ve aracın yakıtınıda dert etmiyorum.Araç hakkında tecrübelerini paylaşacak yardımcı olacak dostlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
MERHABA DOSTLAR
Collapse
X
-
Ynt: MERHABA DOSTLAR
welcome welcome
iki aracada binin gönlünüz nereye kayarsa onu tercih edin derim... beklentilerinizi ,siz bizden iyi bilirsiniz .. bence bizim yardımımız soracağınız sorulara vereceğimiz cevaplarla olur2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Ynt: MERHABA DOSTLAR
welcome welcome[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
Yorum