S.a...herkese merhbalar 21 yaşındayım ismim beytullah.forumunuz gerçekten çok hoş.ınsıgnıa hakkında nerdeyse herşey var.en azından önbilgi için...ınsıgnıa almayı düşünüyoruz.yani ben babamı o yönde ateşliyorum.1.6 180hp beyaz düşünüyoruz.ama bu yakıt olarak düşünce sıkıntısı var.tamam bu arabaya binen dikenine katlanır ama yinede burası Türkiye insan düşünmeden edemiyor.şuan toyota eski efsane kasalardan var 96 model.büyük ihtimalle onu satıp üstüne koyarak alıcaz.arabamız eski arabalara göre gerçekten seri ve güvenilir.yine böle güvenilir sorunu az olacak bi araba lazım.babama kalsa toyota alıcak yine ama ben biraz daha imkanları zorlayıp ınsıgnıa diyorum.nedersiniz.biraz sürenler sahip olanlar anlatırlarsa çok iyi olucak.tekrardan herkese merhaba
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
selamlar
Collapse
X
-
Ynt: selamlar
welcome En kısa zamanda Insignia'ya kavuşursunuz umarım. Renk olarak da beyaz tamam güzel hoş da siyahının bıraktığı etkiyi pek bırakmaz diye düşünüyorum ama yine de sizin tercihiniz. ihihi Şimdiden hayırlı olsun.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
-
Hoşgeldiniz, o kasa Toyota'dan sonra Insignia ile yıllık bakıma gittiğinizde bile araba sorunluymuş gibi hissedersiniz
yani Toyota kadar sorunsuzluk beklemeyin. ama bence Insignia'da alınır, herşey sorunsuzluk demek değil, arabayı kullanmak da ayrı zevkInsigniaTEAM
Yorum
-
cevaplar çok teşekkürler.ilginiz için.peki bu insignia gerçekten çok yakan bi arabamı.araba tasarım olarak harika ama devamlı üzerine bişiler duyuyorum.bence dışarıdan gördüğüm kadarıyla ve test sürüşünde geçirdiğim dakikalar boyunca harika bi araba...inşallah allah nasip eder.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriHoşgeldiniz, o kasa Toyota'dan sonra Insignia ile yıllık bakıma gittiğinizde bile araba sorunluymuş gibi hissedersiniz
yani Toyota kadar sorunsuzluk beklemeyin. ama bence Insignia'da alınır, herşey sorunsuzluk demek değil, arabayı kullanmak da ayrı zevk
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: avcı65Bu yazım kesinlikle yalnış anlaşılmasın ama toyota sorunsuz bir marka değil bahsettiğiniz kasa toyotada ilerde bozulabilecek kaç tane elektronik aksam var ki?Japon arabaları bu yüzden sorunsuz çerçevesi içinde mesela yeni avensisdeki elektronik aksam insigniaya göre daha basittir ve azdır fazla sorun çıkarmaz fakat rahatta ettirmez size şöyle örnek veriyim 10 sene 98 model yumurta kasa hyundai accent yerli üretim olanından kullandım araçta doğru düzgün elektronik aksam yoktu aracı sadece senede bir kez bakıma götürürdüm ama hiç bir sorun çıkarmadı göğüsten tıkrtı bile gelmiyordu niye çünkü araçta klima dahi yoktu göğüsün içi boştu ses yapacak birşey yoktu Demek istediğim şu hiçbir marka sorunsuz değildir ve insignia da sorunlu bir araba değildir...
buda en sorunsuz otomobil seçildi, çünkü arabada hiçbirşey yok
ama onun haricinde Avensis'de Camry'de elektronik sistem daha çok, ama onlarda da sorun olduğu pek görülmüyor.
hemde sadece elektronik yönünden bakmamak lazım, motorları da daha sağlam. yolda kalan Toyota pek olmaz
tabi bunları markayı savunduğum için söylemiyorum, Toyota'yı sadece bedava verseler alırım başka türlü almam.
onuda satar parasıyla Opel alırım ihihi
mesela dayımda 2006 model Avensis vardı hatırladığım kadarıyla 1,5 yıl felan kullandı,
sisler buhar yaptı ve yol bilgisayarı bozuldu. o da sıfır arabaydı.
yani bu sorunlar şans işi ama Toyota'da bu ihtimal çok az.InsigniaTEAM
Yorum
-
hoşbulduk sağolun...ben örnek verdim sonuçta toyota güvenilir bi marka bide kullanan bilir 93-98 kasaları corolla modelinin en iyisidir.şimdikileri tip olarakta beğenmiyorum.istediği ödülü alsın arabada estetik yok.zaten babamıda bu konuda ikna ettim sayılır.1.6 180 hp olacağı kesin sadece renk konusunda kararsızım.ya beyaz ya siyah.ınsıgnıa hariç bütün arabalarda siyah ama bu arabada beyaz bi başka sanki.bi banamı böle geliyo nedersiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Beytoınsıgnıa hariç bütün arabalarda siyah ama bu arabada beyaz bi başka sanki.bi banamı böle geliyo nedersiniz.
dış beyaz ve içe siyah erg. spor deri koltuklar ile piano black kaplama çok şık oluyorInsigniaTEAM
Yorum
Yorum