Teşekkür ederim.. Hepimize kazasız belasız, keyifli sürüşler Mehmet bey aracınız alt tarafta resmi olan qri cosmo mu? Çok şık qörünüyor.. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.. Gerçekten insiqnia bambaşka bir araç cool
Aynen . Fotoğraftaki araç. Piyasada çok fazla siyah ve teknik gri vardı :P , bende komple değiştirdim .
Orjinal yazı sahibi: efemuratt
Teşekkür ederim.. Hepimize kazasız belasız, keyifli sürüşler Mehmet bey aracınız alt tarafta resmi olan qri cosmo mu? Çok şık qörünüyor.. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.. Gerçekten insiqnia bambaşka bir araç cool
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Hoş geldiniz.
Gri renk, arabayı daha sportif gösteriyor. "Aman ilişmeyelim bu araç kurşun gibi uçup gider - measjı veriyor
Malatyada ne ile meşkülsünüz ? Biraz daha tanıtıtır msınız?
Ayrıca Malatyadaki Insignia'cıları da buraya bekleriz! Insignia team Malatya Grubundan da güzelheberler gelsin
İyi paylaşımlar.
Tüm üyelere teşekkürler hoşbulduk Malatya İnönü Üniversitesi'nde okuyorum Geçen yıl Opel Kavuklar Bayii kampüsümüze tanıtım standı açmıştı.. İnsiqnia yı orada yakından tanıma fırsatım oldu.. Gerek qörünümünden qerek iç tasarımından duruşundan baya etkilendim Mart 2010 da babamı da ikna edip arabamızı aldık
Siteyi uzun zamandır takip ediyordum zaten Yapılan paylaşımları yorumları hep takip ediyordum.. Bu site sayesinde daha da bi tanıma fırsatım oldu İnsiqnia yı
Tekrar hoşbulduk
Aynen . Fotoğraftaki araç. Piyasada çok fazla siyah ve teknik gri vardı , bende komple değiştirdim .
Çok qüzel bi seçim yapmışsınız Gri renk qerçekten cosmolarda bambaşka duruyor. Gerçi insiqniaya her renk yakışıyor Hani derler ya, çuval da qiyse yakışır diye, İnsiqnia lar da hanqi renk olursa olsun çok farklı çok qüzel arabalar
Hoşgeldiniz
genelde öğrenci kesimi D segmenti araç alacaksa sportif olmasından dolayı BMW 3 yada MB-C seçerdi,
çünkü Opel, Ford, Toyota vs. D segmenti araçları ağır geliyordu,
Insignia'yla bu da değişti, Insignia sahibi bir sürü öğrenci var artık.
Mert'in arabayı satmasına gerek kalmayacak
Yorum