Duyuru

Collapse
No announcement yet.

M.e.r.h.a.b.a...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• M.e.r.h.a.b.a...

Herkese Merhaba

Ben hasan, nasılsınız ? Her ne kadar şuan "opel insignia" sahibi olamasamda, son aylarda bu arabaya karşı özel bir ilgi oluşmasıdan dolayı araştırmalarım sonucu bu site ile karşılaştım ve elimden geldiğince en kısa zamanda almayı düşünüyorum.

Çankırı'lıyım, burdaki belediye başkanını makam arabası police opel insignia. Araba çok hoşuma gidiyor, şuan öğrenciyim. 4 - 5 sene sonra bu arabayı almayı düşünüyoruz.

Buradaki tüm çevrem bu arabaya hasta oluşumu ve sahip olmak istediğimi çok iyi bilir ) Bende bir hırs oldu artık =)) Nickimde bile "opel insignia benim için bir hayat biçimi" yazıyor o derece

Sevgi ve saygılarımla...

" opel insignia "    benim için bir hayat biçimi ^  > > >  o kaddar..!

Ynt: M.e.r.h.a.b.a...

Hoşgeldiniz umarım en kısa sürede isteğiniz gerçekleşir.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda sahip olursunuz.Bu arada insignia ne kadar iyi araba olsa da makam arabası için uygun değil bence çünkü arka diz mesafesi kısa ve tavan basık.
      İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Hoşbulduk, sağolun inş alırım yaaa çk istiyorm... burda makam arabası işte .)

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İstanbulda peş peşe 3 insignia gördüm biri polis arabası diğer ikisi makam arabası eskortu şeklinde.
            Umarım sizde en kısa zamanda alırsınız.
            Clube hoş geldiniz. Böyle hırslı Isnigniacılar. Çok atraksiyonlu olur Siz alırsanız kesin için dışını modifiy edersiniz.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

welcome

ben de bugün bir tane park halinde 1.6T edition siyah gördüm 5-10 dk gözümü alamadan baktım, tutku işte siyah çok yakışıyor ama ya
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bende ki insignia tutkusu kimsede yktur sanırm ) tekrar hoşbulduk... bende siyah seviyorum... eee modifiye de şart tabii... 55 milyarlık siyah insignia 8 milyarlıkda modifiye düşünüyorum bakalım... hayırlısı olsn...

Yorum

hoşgeldiniz

Orjinal yazı sahibi: red_dragon
                  Bende ki insignia tutkusu kimsede yktur sanırm )
                  bende o tutkunun çok çok fazlası var, olacaksa 1.6T Full olsun, yoksa olmasın, içime sinmez ihihi
                  InsigniaTEAM

Yorum

bende öyle diyorum hocam

Yorum

Hoşgeldiniz, umarım siz de full bir Insignia sahibi olusunuz. Azı sizi kesmez diye düşünüyorum.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                      X