Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese Selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Herkese Selamlar

Size hak vermemek elde değil, hem aracınız hem de fotoğraflar çok güzel.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Hoşgeldiniz, aracınızı hatırlıyorum geçmiş olsun.
      Insignia ile de mutlu günleriniz olur umarım
      InsigniaTEAM

Yorum

Insigniam geldi bu sabah teslim aldım koşa koşa Navigasyonunu yüklettirdim. Şimdilik tek rahatsız eden , rahat inme fonksiyonunu çalıştırdığım zaman çok güzel geri gidiyor fakat araca binip kontağı çalıştırdıktan sonra geri gelmesini beklerken olduğu yerde durması tekrar Hafizadan koltuğu geri almak pek hoşuma gitmedi. Onun dışında pek bir şeyi yok hantal olmasını saymazsak '' Insignia lıyım Mutluyum '' :P

Yorum

hayırlı olsun, güle güle kullanın. koltuğu geri getirmek için kapıları açıp araca bindikten sonra anahtarı kontağa takmadan önce kapıları açma tuşuna bir kez daha basarsanız koltuğu eski yerine getirir.
          ama yine de bunuda marşa bağlasalardı ve kontağı açınca eski yerine gelseydi güzel olurdu.
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MuYMuY
            Insigniam geldi bu sabah teslim aldım koşa koşa Navigasyonunu yüklettirdim. Şimdilik tek rahatsız eden , rahat inme fonksiyonunu çalıştırdığım zaman çok güzel geri gidiyor fakat araca binip kontağı çalıştırdıktan sonra geri gelmesini beklerken olduğu yerde durması tekrar Hafizadan koltuğu geri almak pek hoşuma gitmedi. Onun dışında pek bir şeyi yok hantal olmasını saymazsak '' Insignia lıyım Mutluyum '' :P
            Hayırlı olsun Allah nazardan saklasın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin resimleri bekliyoruz

Yorum

Hayırlı olsun Bakalım senden modifiye fikirler ve spor gorunum yonunden umutluyuz
                Aracını ne zman gösterebilirsin ?
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Hayırlı olsun .
                  Kazasız, belasız vede cezasız.
                  2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                  X