Herkese selamlar adım Murat , Cad-Cam işi ile meşgulum Hernekadar bir İnsignia sahibi olmasamda çok yakın bir tarihte bende İnsignialı olarak aranızda olacağım , en azından bu akşam Gedizler oto ya İnsignia bakmaya gidiyorum. Forumuzu arama motoru üzerinden buldum ve Model bazlı forumları görmek cidden beni çok mutlu etti. Önceki aracım VW Scirocco idi MOdifiye dergilerini takip edeneniniz var ise 34 MUY 37 plakalı beyaz sciroccoyu hatırlayacaktır. Kaza sonucu ayrıldık MUY umla , evden gelen baskılar sonucuda beni böyle bir araç almaya itti. Umarım aranıza kabul edersiniz keyifli paylaşımlarda bulunuruz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Herkese Selamlar
Collapse
X
-
Ynt: Herkese Selamlar
AbT modifiyeli scırocco. öncelikle geçmiş olsun geçirdiğiniz kazadan dolayı. kim bilir insigniaya nasıl bir modifiye yaparsınız. Allah yeni insignianıza kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Hoş geldiniz,
Gerçekten kabul edilmeniz için Buluşmalarda da en az bir kere katılımı şart
Modifiye konusunda Ankarada ve İstanbulda başarılı girişimler var.
Hayırlısı ile Keyifn ve performansın yeni tanımı olan bir Insignia sahibi olmanızı dilerim.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Aracımı alır almaz ilk buluşmada boy göstereceğim tabi kendi forumumun buluşması ile çakışmaz ise... Akşam gedizler otoya uğradım , stoklarında 2 adet araç olduğunu biri Nehir Gri Cosmo diğeri ise Beyaz COsmo + Sunroof + Navigasyon. Gümrükte ise Beyaz , Siyah , Teknik Gri , Metro Mavi , Nehir Gri Navigasyonlu ve her renkte 18'' - 19'' jant seçeneği olan araçlar olduğunu söylediler. Öncelikle merak ettiklerim Navigasyon gerçekten gereklimidir yoksa bazı markalardaki gibi gereksiz bir opsiyonmu. Onun dışında tercihim 18'' ten yana olacak jant değiştirdiğim zaman elimde konforlu bir jant lastik takımı olsun istiyorum. En son şeyde renk olayı , orda Metro Mavi Astra siyah ve teknik Gri İnsignia gördüm bunların dışında yukarıda yazdığım renklerden hangisi tercihiniz olurdu bana fikir vermesi açısından. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insigniaTAbT modifiyeli scırocco. öncelikle geçmiş olsun geçirdiğiniz kazadan dolayı. kim bilir insigniaya nasıl bir modifiye yaparsınız. Allah yeni insignianıza kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Yorum
-
Öncelikle hoş geldiniz.Bir VW ci olarak Opel tercih etmedeki sebebinizi söylerseniz memnun olurum.Çünkü genelde VW-Opel çekişmesi vardır yıllardır.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tanerÖncelikle hoş geldiniz.Bir VW ci olarak Opel tercih etmedeki sebebinizi söylerseniz memnun olurum.Çünkü genelde VW-Opel çekişmesi vardır yıllardır.
Yorum
-
Bizim forum özgür bir forum her türlü konu tartışılabilir.Hatta cesur bir şekilde aracında memnun olmadığı bölümler veya parçalar ile ilgili konu açıldı.İşte bende bu yüzden sorayım dedim çünkü VW'in kemikleşmiş bir müşteri gurubu var.Opel Insignia ile bunu kırmayı başardı bence.Sonuçta herkes bu forumda karşılaştığı sorunları dile getirdi bir şekilde.Bu arabalar da insan yapımı olduğuna göre marka fanatikliği yapmaya gerek yok.En baba markada bile arıza var sorun var problem var bu kadar basit.
Orjinal yazı sahibi: MuYMuYOrjinal yazı sahibi: tanerÖncelikle hoş geldiniz.Bir VW ci olarak Opel tercih etmedeki sebebinizi söylerseniz memnun olurum.Çünkü genelde VW-Opel çekişmesi vardır yıllardır.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Aramıza hoşgeldiniz.
Yeni aracınızla kazasız, belasız vede cezasız sürüşler.
Bu forum alışkanlık yapar bilginize. Uyarmadınız demeyin.
Bu arada Gümüş gri (Hakim Gri) forumda tek kalmaya devam ediyor....
Alın abi siyah alın, teknik gri alın ...
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Aramıza hoş geldiniz, Scirocco benim de hoşuma giden bir araç, ama Insignia'nın tadını alınca herhalde eski aracınız hoş bir seda olarak kalacak herhalde. Şimdiden aracınızı güle güle kullanın.
Büyük şehirlerde navigasyon yeterli, Ben Ankara'da faydalanıyorum, ancak portable cihazlara göre harita güncelleme çok başarılı değil, acentaların peşinde koşuyoruz. Ama ön göğüsteki 7" ekranın görselliği oldukça iyi. Bu arada bazı arkadaşlarımız ana sayfada görülen cihazları sonradan taktırdılar ve memnunlar. Bu da bir seçenek olabilir.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
Yorum