Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese Selam

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Herkese Selam

Selamlar... Adım Özgür. 32 yaşındayım. 4 yıldır kabin memurluğu yapıyorum. Çok özlediğim İzmir'den İstanbul'a gelişim bu nedenledir. 9 yıl kullandıktan sonra çok bağlandığım Hyundai Accent aracımı bir yabancıya satmaya içim el vermediği için uygun bir fiyata kuzenime verip kendime bir insignia siparişi verdim geçen sene. Çoğunuz gibi 3 aya yakın bir süre bekledim. Her ne kadar çok fazla aktif katılım yapamasam da bu bekleme süresi boyunca ve sonraki 1 sene boyunca sizleri hep takip ettim. Birbirimizi tanıdığımız diğer forum ortamına göre bu yeni adres gerçekten çok derli toplu bir ortam olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
    2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Ynt: Herkese Selam

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz, ayrıca teşekkürler
      bu arada büyük ihtimalle forumdaki tek Panacotta Gri size ait. bir foto isteriz, o rengi görmek çok zor
      InsigniaTEAM

Yorum

hoşgeldiniz.panacotta gri az bulunan ve insigniaya yakışan bir renk hatta hiç görmeyen bile vardır aramızda fotoğrafları paylaşır mısınız?
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

welcome Üyelerin artması gayet olumlu bir durum herkes için
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler, keyifli paylaşımlar...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

welcome
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

ben öyle bir rengin varlığını dahi ilk kez duyuyorum bu arada hoşg eldiniz..
                F30 Sport+

Yorum

Hoşgeldiniz benim ex astra h panacotta griydi ve bence harika renk
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İşleniyor...
                  X